onsdag 7 december 2016

Ipf extraljus led

Ipf extraljus led

Köp extraljus styckvis eller våra färdiga paket med allt du behöver för installation! E-godkända extraljus och alla typer av ljusbil prisklasser och ljusflöden! Upp till 50% lägre pris på Extraljus Till Bilen.


Stort lager med snabb leverans. Unieke eigen collectie LED lampen. Bestel nu met de laagste prijsgarantie. Ontdek ons zeer uitgebreide assortiment lampen. Goede kwaliteit, lage prijzen. Sveriges bästa priser. IPF är kända för sin patenterade optik som maximerar ljusflödet och reducerar ljusspill genom att varje lumen träffar rätt på vägbanan. Kablaget levereras med kablar, snabbanslutningar, relä samt strömbrytare för hel och halvljusjustering av 9lampan.


I dag har IPF ett stort sortiment med lampor i halogen utförande men också i LED utförande från runda traditionella lampor till så kallade LED Light Bars. Allt ljus riktas dit du behöver det som mest och är en av få LED ljus som på allvar kan konkurrera med de stora xenon extraljusen!


IPF har en av världens bästa optiska system där allt ljus riktas precis där man behöver så trots låg effekt så har den en otroligt hög ljusstyrka. IPF HLED konverteringskit för halogenreflektorer. IPF har gjort sig kända inom rallyvärlden för sina mycket tåliga och starka extraljus.


Kvalitén och prestandan är som alltid på topp. Extraljuspaket med IPF 9LED kända för sina framgångar inom rallyn. Mycket kraftfulla extraljus levereras med två stycken combo och en spot. Kvalitets extraljus med mycket bra prestanda.


Ipf extraljus led

Extraljusen är endast på watt styck men tak vare reflektor teknik skjuter IPF 9LED med ljusbild spot ljuset över 7meter. IPF från Japan har ett stort sortiment med halogen, LED och Xenon belsyning. Med hög kvalitet och tuff design är de favoriter inom rally, off road och på lastbilar samt personbilar.


IPF är ett japanskt varumärke som tillhör toppskiktet inom fordonsbelysning och är en direkt konkurrent till amerikanska Rigid. IPF led extraljus (super rally) skiljer sig ur mängden tack vare sina unika ljusbilder och högpresterande lampor.


Ipf extraljus led

Ipf 9premium led har nyligen uppdaterats med nya effektiva lysdioder. Köp Extraljus från kända fabrikat!


En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Gratis att använda! Komplett paket innehåller.


Lamphuset är korrisionsskyddat med anodiserad aluminium, glaset är stenskottsäkert samt att lamphuset är utrustat med ett tryckmembran vilket förhindrar kondens. Japanska IPF är mästare på att bygga.


En rejäl dataoptimerad friformreflektor fokuserar ljuset starkare än de. Detta extraljus passar dig som vill ha riktigt bra kvalitet med räckvidden från stora xenonljus men hållbarheten från LED.


IPF 9LED SUPER RALLY HALOGEN EXTRALJUS. Glödlampan har en effekt på 1watt på helljuset och 1watt på halvljuset. Halvljuset ger en låg ljusbild som inte bländar dig vid körning i snöfall, regn eller dimma.


En liten filmsnutt med 3st IPF 9ledextraljus. Med det låga watt antalet så är detta grymma extraljus ! Bland våra Led extraljus hittar du endast välkända varumärken såsom Nbb, Seeker, Ipf, Strands. Vi jobbar endast med kvalitets komponenter som är väl utprovade. De NBB som vi konverterar själva använder vi vår egen serie Ledline, utprovad och älskad av många som vill ha det klassiska NBB lykta men ljus som är bra och tänder direkt.


Våra LED extraljus har våra branschledande kretskort som drivs till 100% samtidigt som de kan högtryckstvättas på grund av våra vattentäta och dammtät höljen. Vår LED-extraljus finns i flera prisklasser, vilket gör dem tillgängliga även för budgeten entusiasten.


Door klanten gewaardeerd met een 2. Voor 23:bestel morgen in huis.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.