onsdag 14 december 2016

Ip44 utomhus uttag

Eluttag för våtrum. Som lekman ska man inte experimentera med avancerade elinstallationer men när det gäller att byta uttag är det faktiskt inte. Detta infällda vägguttag från Schneiders Exxact Primo-serie är godkänt för utomhusbruk och har jordade uttag med petskydd samt självstängande lock.


Precis som med alla produkter i Exxact-serien kan ramen på detta uttag bytas ut mot någon av de många ramarna i Exxact-sortimentet. Kapslingsklasser för elektrisk materiel (IP-beteckning).


Elektrisk materiel klassificeras med en sifferkod som anger vilket skydd en kapsling erbjuder, exempelvis IP46.

Men är IPtillräckligt för lådan utomhus ? Den är ju ändå dammskyddad och spolsäker (minst minuters vatten volym: 1 liter per minut Tryck: kPa från m). Lådan är fortfarande IPdvs damm- och spoltät.


Julpynta utomhus – ge julen en. Om du sätter ihop en skarvsladd som ska användas i ett jordat uttag. Ström leds bättre i fuktiga miljöer än i torra. Var därför uppmärksam när du är utomhus och använd bara uttag, sladdar och elektriska verktyg som är anpassade för utomhusbruk.


Här får du tips om vad du behöver tänka på. Utanpåliggande jordat uttag.

IP44-godkänt utanpåliggande vägguttag med jord och skruvplint. Kapslade strömbrytare och vägguttag utanpåliggande i falurött utförande från Norwesco.


Håller för det regn och annan nederbörd som kan förekomma. IP klassning innebär skydd mot inträngande föremål och vatten. Första siffran är föremål och där står för "Minst 1mm i diameter". Andra siffran IPxinnebär "striltätt skydd mot vatten".


På BAUHAUS finns många olika skarvsladdar. Jordade, ojordade, ipför utomhusbruk, 3-fas, 2-pol är några varianter som finns i olika längder i BAUHAUS sortiment. Skarvsladden är en perfekt produkt då du behöver underlätta ditt arbete eller trivsel samt att göra det mer tillgängligt. IP: Spänning: 2V: Dokument.


Uttag med strömbrytare IP44. Smart utomhusuttag som styrs via WiFi. Grenuttag med uttag för utomhusbruk IP44. Parksmart utestolpe med jordade uttag. Produktinformation. V dras fram till armaturen.


Strömställare och uttag i utomhusmiljö Högblank svart färg för att passa på mörka underlag eller fjällvit för ljusa underlag. IP44-klassat uttag med utbytbar ram!


Med vredet på uttaget låser du fast stickproppen och sluter samtidigt strömmen.

Clas Ohlson lämnar alltid minst års garanti. Vi är stolta över våra produkter och det är viktigt för oss att du som kund blir nöjd. Därför lämnar vi års garanti på de allra flesta av våra produkter förutom varor av förbrukningskaraktär, och i vissa fall lämnar vi upp till hela års garanti.


Portabel plug-in timer för inom- och utomhusbruk. Med 1-vägs jordat, petskyddat uttag med återfjädrande skyddslock. Enkel att ställa in genom att trycka ner tidsknappar. För inne- och utomhusbruk IP44.


Julbelysning Utomhus.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.