tisdag 13 december 2016

Gatubelysning solcell

Hyr en del av solen! Vi lanserar nu leasing av solceller och bjuder på första månaderna. Nu kan du börja producera egen el utan att lägga ut en krona. Leasa solceller idag.


Vill du veta om Otovo passar dig? Kontakta oss så berättar vi mer. Stort utbud och de lägsta priserna. Alltid Nöjda Kunder.


Gatubelysning solcell

Gatubelysning har också en av de högsta energikonsumtioner bland de olika ljuskällorna. Skillnaden kommer om du använder Solceller eller LED.


Gatubelysningen, Solar Shiel är det senaste från utvecklingen av gatuarmaturer med solcellsdrift. En balanserad och driftsäker gatuarmatur med åsk- och överspänningsskydd och Meanwelldriver av premiummodell samt kraftiga Brigelux COB-dioder som är en av våra främsta dioder i fråga om livslängd. Vi rekommenderar inte längre avstånd än 5-m mellan solpanel och lampan.


Gatubelysning solcell

Batterinivån visas med lysdioder. Gatuarmatur Solcell ECO 30W drivs med solcellsenergi. Förminska din energiförbrukning med smart solcellsarmaturer. Miljövänlig belysning - LEDshopen.


Inbyggd rörelsedetektor som tänder ljuset automatiskt vid mörker. Tekniska specifikationer. En solcellslampa är alltid en lysande idé. Från att ha varit ett alternativ mest för dekoration, är solcellslampor och annan solcellsbelysning numera självklara val när du ska göra utemiljön mer upplyst.


Stomme och kylelement av pressgjuten aluminium som pulverlackerats och med optiska linser över respektive LED-diod som fördelar allt ljus med maximal effekt på den belysta ytan. Sveriges största utbud av batterier – inga avgifter och garanterat bra service!


Se urval av Solceller! I andra fall kan man välja en allt-i-ettarmatur där alla delar är integrerade i armaturen med batteri i armaturen och LED-dioder på undersidan med solpanelen på ovansidan. Håller på att kolla upp gatubelysning helt drivna av solceller. Ovan är bilder på SSoch G2.


Eventuellt kanske jag investerar i en att sätta upp i närheten av mitt hus. Sedan fyller man röret med betong, gängar in dom tre bultarna i triangelfästet och trycker sedan ner den krökta änden på bultarna i betongen och väger av fästet så att det är plant. Stolplykta med stomme av gjuten aluminium.


Komplett med drivdon. Levereras med monteringssats. Anslutes till plint 3xmm². Räkna själv ut hur mycket sol ditt hus får och vad du kan spara med solceller.


Vi hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. LED-gånglampa Silvan, solcell med sensor, 1cm. Gatlamporna står oftast nära en väg eller en trottoar. Högst upp på lyktstolparna finns en lampa, oftast i en glaskupa.


Vi har proffsbelysning för alla tillfällen! Stolpen är oftast ett rör eller ett gallerverk av metall.


Belysning - Belysning växtbelysning finns hos Trädgårdsteknik som är ledande inom växthus. Köp er belysning och få en lyckad tillväxt med rätt belysning.


I vårt sortiment hittar du lampor och armaturer. Behöver du hjälp eller rådgivning tveka inte att höra av dig! Hitta utomhusbelysning enkelt.


Gatubelysning solcell

Titta igenom utbudet av utebelysning och trädgårdsbelysning så hittar ni snart en favorit.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.