onsdag 21 december 2016

Belysning stall

Upp till 15% rabatt på Taklampor. Skynda att köpa innan produkterna tar slut. Fri frakt över 5SEK! Stort utbud av belysning. Handla belysning och mycket annat hos Cellbes. Belysning Dagars Gratis Retur. Säkra och snabba betalningar. Att minska energikostnaderna med hjälp av ledbelysning i ridhus och stall är särskilt viktigt eftersom detta är platser som ofta nyttjas året om och dessutom med en ganska hög intensitet.


Stallbelysning erbjuder flera olika lösningar för ledbelysning i ridhus och. Tillverkas i kraftiga material som noga rostskyddsbehandlats före lackering för att motstå tufft klimat. Ljuskälla ingår ej. Använd aldrig starkare glödlampor än vad som anges på armaturen.


Belysning stall

I Jordbruksverkets Föreskrifter framgår att det ska finnas fönster eller andra typer av ljusinsläpp för dagsljus. LED-lysrör för utbyte i existerande armaturer. Har ni IP65D-klassad armatur så passar vår LED-rör direkt. Ni får dubbla ljusintensiteten och en mycket lång livslängd.


Den ska ersätta solljuset men ska inte orsaka nackdelar, som t ex bländning och värmestrålning. Läs mer om belysning. Personlig kundservice Öppetider Mån-Fre 08.


Våra produktexperter är redo att svara på dina frågor. Vi hjälper dig att få de produkter du behöver så att du känner dig bekväm, både vad gäller pris och kvalitet.


En ljusnivå om 1lux dagtid kan då motsvara en miniminivå. Stallet ska ha fast monterad belysning som inte orsakar din häst obehag.


Belysning stall

Kravet på fast monterad belysning gäller inte i ligghallar för utegångsdjur, där kan belysningen vara ordnad på något annat sätt. I ett stall är det viktigt att ha bra belysning.


Det räcker inte med levande ljus, som dessutom kan vara en stor brandfara. Många gånger behöver man ha ljus för att kunna se vad man egentligen håller på med. Men hur kan man se till att ljuset blir så bra som möjligt? På gården Borelund i Skåne finns numera ett häststall i världsklass.


Utrustad med totalt boxplatser och fyra hästduschar ståtar det nybyggda stallet även med en interiör utöver det vanliga. Här kommer belysningen från småländska Exaktor verkligen till sin rätt. LED-armatur, strålkastare 1watt - LED spotlight - belysning till stall, går lada, ridhus, ej dimbar Nu är det över med mörkret på gården!


Använd LED-armatur 1watt och få bra gårdsbelysning - fint LED spotlight i ridhus, i stallet, i ladan, maskinhallen eller i lager. Nattbelysningens i stallet rekommenderas ge en jämn belysningsstyrka om ca 5-lux, vilket inte tycks påverka kornas nattvila.


En framtida belysningslösning kan vara ett kombinerat LED-ljusrör med dagsljus- och nattbelysning, där den artificiell belysningen kopplas in då mängden dagsljus i stallet minskar. Hitta värmefläkt och element för stall och lantbruk. Köp värmefläkt och element för ditt stall i våra butiker online här! Vi har marknadens bästa fläktar.


När vi byggde nytt stall frågade vi både hovslagare och veterinärer hur dom ville ha belysningen när dom jobbade i stallet. I vårt fall ledde det till att vi har satt upp två olika typer av lysrör och armaturer som går på var sin strömbrytare.


Titta runt på vår sida och hitta armaturen som passar Dig under fliken Inspiration som du hittar uppe i listen ovan. Har du ett stall för mer än 3värphöns ska du tända och släcka belysningen genom en automatisk, tidsstyrd dimfunktion eller motsvarande. Det är viktigt att efterlikna gryning och kväll så att inte ljuset tänds och släcks abrupt. Lampor och belysning till hela hemmet.


Oavsett om det gäller belysning inne eller ute så har du genom ditt val av lampor stora möjligheter att påverka upplevelsen av ditt hem. Inomhus kan du mixa och matcha våra bordslampor, fönsterlampor, golvlampor och taklampor. Du kan också välja till downlights eller spotlights som ger bra grundljus.


Belysning stall

Ett stort utbud av lampor och ljuskällor hittar du på Sommarboden. Snygg design och hög kvalité.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.