torsdag 8 december 2016

Bänkarmatur kök

Anlita en expert, nytt kök i fyra enkla steg. Vi hjälper dig hela vägen. Vi finns alltid nära dig. Hitta din närmaste köksexpert. Planera ditt kök kostnadsfritt med våra kökspecialister!

Enormt sortiment av bänkarmatur. Bänkbelysning för kök, tvättrum, pentry etc. Monteras under skåp eller hylla, med uttag till höger eller vänster. Anslutes till plint 3xmm², införingshål i armaturens baksida.


Stomme och gavlar av vitlackerad stålplåt. Armaturen är försedd med dubbelt petsäkert uttag och vippbrytare. Lysrör säljs separat.


Välj en bänkarmatur med ett eluttag för att lätt kunna ge ström till en maskin eller ladda mobiltelefonen, eller välj en smidig LED-armatur som går att bygga ut till den längd du önskar.

Det finns även tunna lysdiodplattor som går att använda som bänkbelysning. Beställ din bänkbelysning på elon. Bänkarmatur kök inkl LED-lysrör.


I vårt breda sortiment av köksbelysning har vi samlat allt från praktiska skåp- och bänkarmaturer till snyggt designade lampor som passar i de flesta kök. Här finner du högkvalitativa kökslampor från renommerade varumärken som Nordlux, Xerolight, Malmbergs, Hide A Lite och Philips. Köp underskåpslampor online » Lamp24. Billiga byggvaror dagars öppet köp!


Redan när du ritar upp ditt kök så är det är smart att tänka över var du behöver ha eluttag till kökslampor, ljusramper och ljuslister. Och var i köket du vill ha stämningsbelysning.


Faktura utan avgift. Här hittar du kopplingsbara system i LE batteridrivna lampor som passar i vitrinskåp, under överskåp i kök men också är perfekt att ha i husvagnen eller i båten. Man ansluter bänkarmaturen till plint 3x2.


Köket är ofta en naturlig samlingsplats i varje hem. När man arbetar i köket vill man gärna kunna se ordentligt och därför kan man ibland behöva extra belysning, förutom den som vanligtvis sitter i taket.


Dessa produkter kan användas på fler ställen än just bänkbelysning, t. Mitt i Sverige i hjärtat av Dalarna ligger en av världens modernaste armaturfabriker.

Belysning för Kök och badrum! Loka är en mycket prisvärd bänkarmatur som passar utmärkt som bänkbelysning under överskåp i kök, tvättstuga, pentry eller liknande.


Gjord i vitlackerad stålplåt och komplett med två, flyttbara uttag. Uttagen sitter på vänster sida vid leverans men kan enkelt flyttas till höger efter eget önskemål. Dubbla kabelingångar i centrum av armaturensbaksida.


Vippströmställare på baksidan som enkelt flyttas till gavlarna om armaturen skall installeras dikt vägg. Zest LED det självklara valet om man önskar en underskåpsarmatur med LE som ger en utmärkt avbländad ljusbild med 5lux över både vägg och arbetsyta. Här är en armatur som passar lika bra i bostäders kök som till labbmiljöer och sjukhus. Zest LED går att torka av med alkoholbaserade rengöringsmedel.


BÄNKBELYSNING MARKSÖLJD CELLO LED MED UTTAG. Function bänkbelysning LED. Köket benämns av många som hemmets hjärta.


TS kök är i princip lika som mitt, och jag har en RGB-stripe dolt i köksluckorna, och även två "glödlampor" som är varm-vita som är Hue, allt är röststyrt. Det är oftast i köket man umgås.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.