onsdag 14 december 2016

Badrumslampa vägg mässing

Badrumslampa vägg mässing

Upptäck fjädertrender. Lampspecialisterna. Upp till 20% rabatt på Taklampor. Skynda att köpa innan produkterna tar slut. Fri frakt över 5SEK! Vi hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Låt oss göra vardagen enkel, mysig och rolig med tusentals produkter för ett enklare hem. Gratis att använda! Du vet väl att vi också har mängder av reservdelar. Det är bra för dig och bra för miljön. Belysning till badrum ska vara snyggt och ge bra ljus.


Vi har det bredaste belysningssortimentet. Handla för över 500kr och få gratis frakt! En bra badrumslampa för vägg ska både vara snygg och ge ett bra ljus! Placera vägglamporna precis över spegeln eller i ögonhöjd bredvid spegeln för att få det bästa ljuset när du sminkar eller rakar dig.


Badrumslampa vägg mässing

Kombinera din badrumslampa för vägg med en badrumslampa att sätta i taket för en bra allmän belysning i ditt badrum. Genom att ha en badrumslampa på väggen får du snabbt den rätta belysningen i badrummet och en lampa på väggen ger dessutom ett stilfullt intryck. Inspireras av våra olika modeller av klassiska badrumslampor för vägg för att skapa den känsla du letar efter till ditt badrum. Desto högre IP klass desto tätare och säkrare är vägglampan.


Bland våra badrumslampor hittar ni lampor både för vägg och tak men även infällda. I de flesta våtutrymmen finns gott om väggar, golv och detaljer som lätt reflekterar ljuset från din badrumsbelysning. Därför är det viktigt att även låta detta vara en faktor i valet av badrumslampa.


Badrumslampa vägg mässing

Annars kan resultatet lätt bli en badrumsbelysning som bländar dig istället för att lysa upp och förstärka det du vill lyfta fram. Vägg - och takbelysning i ditt badrum ger en bra allmänbelysning.


Att välja ett dimbart ljus i badrummet är också en god idé, då kan du båda få det riktigt ljust och tydligt när du står framför spegeln eller skapa stämning med ett dovt ljus när du tar en dusch eller ett bad. Trygg E-handel med 3dagars öppet köp. Just nu Vinterkampanj med upp till 10% rabatt. Menton i mässing från markslöjd är en vägglampa i det lite mindre formatet, gör sig väl på var sida om spegeln eller varför inte flera ovanför?


Badrumsbelysning från kr. Att ha din badrumslampa på väggen kan ge en jämnare belysning i rummet. Se till att ha en dimmer så att du kan justera mängden ljus. Om du ska ta ett bad under kvällen så är det inte så avslappnande att ha det lika ljust som på morgonen när du gör dig i ordning.


En badrumslampa på vägg eller i taket behöver nämligen tjäna ett praktiskt syfte, för att du ska kunna se allt det som du behöver se när du rakar dig, sminkar dig, stylar håret eller vad du nu gör i badrummet. Porslinssocklarna kan användas både för både utomhusbruk och inomhusbruk. Du ska såklart inte nöja dig med vad som helst, bara för att du kollar på en lampa till ditt badrum.


Och som sagt - utseendet. Delbetala i upp till månader. Djup: 1mm till glödlampans mittpunkt. Skärmfattning: mm flänsfattning. Ljuskälla: Keramisk E27-lamphållare (20W). En enkel, rund badrumslampa i kromad metall. Sprider ett varmvitt och väldigt naturligt ljus som gör att hudtonerna blir naturliga. Med en badrumslampa på vägg får du enkelt den rätta ljussättningen i badrummet. Med hjälp av våra olika stilfulla modeller skapar du den känsla som du är ute efter.


En mindre riktbar lampa utgör ett praktiskt inslag ovanför badrumsspegeln. En lite större väggarmatur ger ett behagligt sken och pryder väggen i ditt badrum. På BAUHAUS hittar du ett enormt sortiment av vägglampor för inomhusbruk.


Vägglamporna är tillverkade för att möta en hel del funktioner, till exempel finns det vägglampor som passar utmärkt som sänglampor, klassiska väggplafonder som gör sig bra i vardagsrum, hallar och entréer samt tavellampor som lyser upp konstverk på väggarna. Från golv- och bordslampor till taklampor och kristallkronor, från spotlights och skensystem till hue-armaturer och ljuskällor.


Ljusihem har all belysning du behöver.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.