onsdag 16 november 2016

Höga krukor

Fynda möbler och indredning till rea-priser hos Chilli. Gör årets bästa fyn köp online nu! Handla tryggt på Chilli. Stort utbud av heminredning.


Välj och vraka bland våra snygga möbler och inredning.

Vackra färger och tidlös design med utsökt formgivning från Svenskt Tenn. Beställ online idag! Gröna växter och vackra krukor bidrar till liv inomhus. Ett hem med blommor och gröna växter känns ombonat och trivsamt.


Dessutom blir det ett sätt att utrycka sig i inredning och stil med olika sorters krukor. Vi har en stor variation av blomkrukor, de som är stora och höga, de som är små, krukor i förzinkat stål, porslin eller. Brett utbud av vaser och krukor i olika material som glas, keramik, zink och terracotta.


Spaljeer, piedestaler och amplar för inomhusbruk.

Finns online och i butik. Välj bland låga och höga modeller i cement, konstrotting eller plast. Vi har både balkonglådor, amplar, zinkbaljor, pilkorgar och blomkorgar.


Blomkrukor och krukor inomhus. För dig som är på jakt efter krukor att förodla i inomhus eller i miniväxthus har vi många alternativ. Med krukor kan du förvandla din hemmamiljö till ett grönt paradis – både ute och inne!


Hos oss hittar du blomkrukor för alla växter, både stora krukor och små. Men det gäller att välja rätt sorts kruka till sina växter för att de ska trivas bra. Hos oss finner du snygga krukor och blomkrukor av hög kvalitet, från kända varumärken! Höga krukor – Minoan Astra 3kr – 4. Alltid öppet köp i dagar.


Dessa smala behållare upptar inte mycket utrymme men ger växter tillräckligt med utrymme för rotutveckling och ser exceptionellt eleganta ut. Hitta KRUKOR - VASER här. Stora krukor för utomhusmiljöer Stora krukor ger ur odlingssynpunkt många fördelar.


Växterna kan utvecklas mer och bevattning behöver ej ske så ofta tack vare större jordvolym. En terrakottakruka är mycket bra för växterna då terrakottan släpper igenom syre och vatten samt balanserar temperatursvängningar.

Då har du kommit helt rätt! Här ser du ett urval av vårt sortiment. Många är smarta, andra är roliga. Välkommen att fynda på ÖoB! Låt krukan vara en del av inredningen. Du kan få krukan att smälta in med inredningen då är det bra att välja en kruka i den dominerande färgen du har hemma eller en som sticker ut och blir färgklicken till din inredning. Oavsett vad finner du vaser och krukor i olika material, kulör och former hos oss på JYSK.


Förstärk din inredningsstil med dekorativa vaser och krukor. Upptäck vårt sortiment av snygga krukor. Här hittar du inspiration och inredningsidéer till ditt hem för vita höga krukor.


StyleRoom är Sveriges största inredningscommunity och visar inspirerande bilder från tusentals vanliga svenska hem. Godset är rustikt, något porösare än den Toscanska och Kretensiska terrakottan och får snabbt en vacker patina. Köp krukor från välkända varumärken på Sleepo.


Krukor för dina växter. Variera inredningen enkelt genom att byta ut detaljer som vaser och krukor. På Rusta hittar du prisvärda krukor till både små och stora växter. Blombuketter piggar upp och är trevliga att ha hemma året om, se därför till att ha en variation av vaser för dina blommor som du lätt kan byta ut efter säsong.


Genuint hantverk, enastående kvalitet och sofistikerad design. Köpenhamnskrukor, lergods och metallkrukor, hitta din favorit.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.