onsdag 17 augusti 2016

Led ramp 5d

Led ramp 5d

Mörka nordiska vägar är inte att leka med. Bra extraljus kan vara en billig försäkring. Se till att investera i ett extraljus med rejäl kraft och se vildsvinet i tid. Sveriges bästa priser.


Om du letar efter en led ramp med fjärrljus så rekommenderar vi Dual Deluxe eller Rigid med pencil ljusbild. Stöttåligt chassi i aluminium. W LED ramp 5D Cree - 51cm.


Detta är en ledramp för dig som vill ha det absolut största och bästa. Tack vare 5D optiken blir ljusbilden lång och bred vilket gör att du kan köra i motorvägshastigheter och fokusera blicken långt bort på vägbanan. LED Ramp - Här kan ni beställa LED extraljusramp, extraljus och arbetsbelysning för verkstad och fordon samt proffsbelysning för yrkesbruk.


Led ramp 5d

Vi har lägsta pris garanti! Här hittar du LED-ramper i alla prisklasser som passar alla typer av fordon, bil, lastbil, arbetsfordon, ATV etc.


LED -ljusrampens lysdioder tänds omedelbart och drar lite energi i förhållande till hur mycket ljus den ger. Effektivt extraljus med st. Osram SMT LED -celler som ger full ljusstyrka från start.


Lyser med bred och vit ljusstråle. Svart hus av aluminium, lins och reflektor av polykarbonat och monteringsfäste av rostfritt stål och gummiklädd kabel.


Led ramp 5d

Missuppfattningar om vilka siffror som spelar roll och inte är vanliga, och att hitta rätt LED ramp till bilen kan kännas lite snårigt. Vi hoppas att den här LED rampsguiden kan räta ut en del frågetecken! I ledrampsguiden går vi igenom viktiga termer och ger dig råd på vad du ska tänka på när du ska köpa en LED ramp.


Vare sig du letar efter extraljus led ramp som är bäst i test eller helt enkelt en led ramp som är billig så har du kommit till rätt plats. W, 10W och även 15W, jag har kört in lite på 10W då det finns ett stort utbud och det är okej prisbil min skulle bli 30" bred och ha lampor, någon som har erfarenhet av dessa och hur bra de lyser? Riesenauswahl an Markenqualität.


Folge Deiner Leidenschaft bei eBay! Kostenloser Versand verfügbar. Bequem online shoppen. Rampen har dom nya välvda 5D "Fish eye" linserna som ger betydligt bättre och klarare ljus.


Skickas med proffsiga DHL, fri frakt och hemleverans. Watt-effekten är den teoretiska för stycken 3Watt LED -chip.


Om du inte hittar det du letar efter kan du alltid höra av dig till oss för att få reda på när det kommer i lager igen. Köp LED-ramp online. Vi försöker alltid ha snabb leverans av våra produkter. Välkommen att shoppa LED-ramp online hos oss på Hova.


LED-ramper passar utmärkt som extraljus men också lika bra som arbetsbelysning. En ljusramp med LED kan vara en fräck detalj på bilen och ger så klart bättre sikt om du är ute och kör när det är mörkt.


Välj ljusbild efter just dina behov, vilken typ av fordon du har eller helt enkelt den ljusramp du tycker är snyggast! Extraljus LED ramp och ljusramper från kända leverantörer. Enfärgade och flerfärgade varianter av bästa kvalitet från Lyson. LED - ramper – kraftigt extraljus till bilen med snabb upptändning!


Kraftfull och prisvärd LED - Ramp Med kraftiga EPISTAR lampor är denna LED -ljusramp (även kallad LED -extraljusramp) ett måste för dig som letar efter bra arbetsbelysning eller extraljus! Det är ett oerhört bra komplement av hög kvalitet till bilens helljus, perfekt för dig som kör mycket i mörket, off-road eller bara vill se bättre på vägarna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.