fredag 19 augusti 2016

Lavalampa glitter

Tusentals smarta, säkra, miljövänliga och energisnåla produkter som lyser upp ditt hem. Bli medlem i Club Clas och du får tillbaka 3% i bonuscheckar på allt du handlar. Vi hjälper dig hitta lägst pris på produkter för barn och familj.


Belysning med formen av en lavalampa. Vätskan med glitter virvlar runt samtidigt som den svepande RGB-lampan lyser och färgsätter på ett effektfullt sätt.

Drivs med batterier (säljs separat) eller batterieliminator (ingår). Inklusive batterier (x AA). Stora runda glitter partiklar som flyter runt i vattnet, allt upplyst av ett vitt ljus när lampan slås på. AA batterier behövs, ingår inte.


Lampan är ingen leksak. Ditt pris: 27SEK. Glitter som åker runt i sakta skiftande färger. Välj en lavalampa som passar dig och dtt rum.

Vi har alla modeller, storlekar och färger som säljs. Clas Ohlson lämnar alltid minst års garanti. Lavalampan Mathmos.


Vi är stolta över våra produkter och det är viktigt för oss att du som kund blir nöjd. Därför lämnar vi års garanti på de allra flesta av våra produkter förutom varor av förbrukningskaraktär, och i vissa fall lämnar vi upp till hela års garanti. Styr eluttag, lampor etc. Det här är dock det närmaste vi kan komma när det gäller att leka med en lavalampa.


Detta häftiga slime kommer nämligen i en förpackning formad som en lavalampa. Special Price 34kr. Leveranstid: 3-veckor. Näve LED- lavalampa Glitter.


Reality Leuchten Effektfull lavalampa Jarva med röd lava. En spännande och fin lavalampa från PartyFun Lights. En perfekt barnlampa som fungerar både som lavalampa och lyser i vackra färger och glittrar. En lampa som passar både till barnet samt som en inredningsdetalj till barnrummet.


I stället för lava virvlar glitter i denna lampa. En klassisk inredningsdetalj som kommer att avnjutas av alla generationer.

Ger en varm och härlig färg. Denna version av en lavalampa (till skillnad från the real thing) är bra för unga barn! Först fyller burken ungefär en tredjedel full av olja. Därefter strö på glitter, paljetter, små pärlor, eller några små gnistor som fångar ögat.


Tillsätt vatten till nästan fylla burken. Lägg en droppe eller så av karamellfärg. Buy the original lava lamp direct from the Mathmos factory.


Shop our wide selection today, or design your own lamp! Letar du efter lavalampa rusta ? Använd barn lampan i både ett barnrum eller varför inte skapa.


Rör dina fingrar på lampan så förflyttar sig strålningen efter ditt finger! Nagyszerű választás nappaliba hangulatfénynek, gyermekszobába, de akár előszobába is irányfényként használva. Maximális átmérője cm. Modern dekor lámpa.


Online rendelési lehetőség.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.