fredag 26 augusti 2016

Blockljusstake

Känd och populär för sin strama och stilrena design. Med det klara glaset och handtaget i naturläder som en fin detalj har serien blivit till ett begrepp inom skandinavisk designtradition. Säljs som set en stor och en liten ljusstake.


Blockljusstaken passar självklart till standardljusen på marknaden. Svart filt under foten. Höjd: 2och 2cm.


Hela serien är munblåst glas, handgjord av glasblåsaren, som försiktigt blåser precis rätt mängd luft genom ett smalt rör för att forma glaset. Dekorativ stor ljusstake passande till blockljus. Ljusstaken är i färgen antik creme och har slitna detaljer.


Tjäna 10% i bonuspoäng på alla dina köp. Stilrena höga ljusstakar i blank silver till blockljus. Stort urval av silverfärgade ljusstakar för inredning och dekoration.


Till kassan Mina sidor Logga in. Meddela mig när varan finns i lager: Bevaka. Här hittar du våra fina ljusstakar, ljusfat och kandelabrar. Guldfärgade, svarta, vita, i glas eller keramik.


Du hittar garanterat något fint till ditt hem. Passar till mm ljus. Nappula blockljusstake 1mm Den stilrena Nappula blockljusstaken från Iittala utökar den kända serien med ljusstakar som är designad av Matti Klenell.


Vi har även fysiska butiker runt om i. Nappula blockljusstake, 1mm mossgrön, Nappula-ljusstaken föddes när formgivaren Matti Klenell besökte Nuutajärvis glasmuseum och blev förälskad i ett ovanligt format bord. Nappula har ett formspråk som kombinerar det bästa från förr tillsammans med moderna inslag vilket gör den till en riktig fullträff. Designad av formgivaren Matti Klenell.


Blockljusstake

Vi är grossister och levererar till företag och organisationer. Vänligen kontakta oss så kan vi hänvisa till en återförsäljare nära dig. Lekfull ljusstake (blockljus) med en älg med röd sadel.


Blockljusstake

Underbara detaljer! En unik ljusstake som man helt enkelt blir glad av! Ljusstakar i olika material, som mässing, järn, porslin och glas. Finns online och i butik. Välkommen till trend4you! Georg Jensen Glow 10. Hos oss hittar du lantlig heminredning. Vacker blockljusstake i klarglas designad av Maria Berntsen. Checkout My pages. Fantastisk fin blockljusstake från Indien i så kallad white wood med härligt mönster och slitage. En utmärkt gåva till dig eller någon annan.


Blockljusstake

Alla uppskattar unikt smideshantverk som inte går att hitta någon annanstans. Många av våra ljusstakar har en unik historia som passar vid olika tillfällen i livet. Den fantastiskt vackra FLOW blockljusstake i klart, blåst glas är designat av Holmegaard. Inspirationen till blockljusstaken kommer från optiska effekter, element i konstant rörelse och vackra vattenrutschbanor.


Ange storlek när du beställer. De lite högre blockljusstakarna är jättefina som golvljusstake - men alla går att använda på bord och fönster.


Handla hög blockljusstake i mässing med fåglar på gren online i vår webbshop. Eftersom varje produkt är. Produktbeskrivning. Recensioner (0) Recensioner (0) Recensioner.


Det finns inga produktrecensioner än. Bli först med att recensera. Trygg E-handel med 3dagars öppet köp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.