torsdag 25 augusti 2016

Altangolv underhållsfritt

Altangolv underhållsfritt

Och det ska vara skönt att gå på. Woodlon UltraShield är en trall av träkomposit för användning som utegolv på t ex altaner, balkonger, terrasser, runt bassänger, pooler och bryggor där ett minimalt underhåll önskas.


Underhållsfritt altangolv. Trallen behöver varken oljas eller slipas och är bl a beständig mot fukt vilket gör att den inte ruttnar.


Träkomposit är ett material som tagits fram för att vara beständigt nog att fungera som nästintill underhållsfritt utomhusgolv. Det fungerar fint på uteplatser som trall på altaner, balkonger, terrasser och runt poolen. Ett träkompositgolv läggs som brädor bestående av träspill och återvunnen polyethylen.


Ny altan med moderna material. Profi Deck i träkomposit är helt underhållsfritt och fuktavstötande, suger inte åt sig exempelvis vin eller olja. Monteras med klickteknik.


Altangolv underhållsfritt

Det enklaste sättet att göra en sliten altan som ny är att ta bort smuts och. Trall av hårdträ – tåligt och lättskött För dig som är ute efter tåligt och underhållsfritt altangolv är trall i hårdträ rätt val! Hårdträ kännetecknas oftast av hög densitet och är därför starka och tunga. Bangkirai är ett robust, väderbeständigt och lättskött träslag.


Komposittrallen ser ut som trä och är lika skön att gå på. Fördelen med kompositbrädorna är att den både är kvistfri och fri från stickor. Så bygger du en altan.


Här går vi igenom steg för steg hur du bygger en altan och du kan även ta del av en instruktionsfilm, allt från grundsättning, sättning av plintar, bygga regelverk, bygga altantrappa, skruva trall och fris, klä in altanen och bygga altanräcke. Här hittar du komposittrall, ett material som består av en blandning av bambufiber och återvunnen plast.


Resultatet är en tung, väderbeständig uteplats som inte angrips av röta, spricker eller vrids. Vår komposittrall är stark och hållbar om du ska ha till exempel ha ett spabad på din altan. Vi rekommenderar ett underållsfritt altangolv av komposit.


Ett bra utegolv ska inte bara vara snyggt, det ska hålla länge utan en massa underhåll. En kompositrall som håller både stil- och kvalitetsmässigt i många år. Istället för teaktrall som kräver underhåll.


Altangolv underhållsfritt

Ett underhållsfritt altangolv med exklusiv teak-look. Woodlon Grande och Deco är tillverkade av % återvunnet material och kan användas för t ex altaner, balkonger, terrasser och runt pooler där man vill ha ett underhållsfritt utegolv. Materialet innehåller inga giftiga tillsatser.


Gop Woodlon Grande och Deco är massiva brädor tillverkade av träkomposit. Till skillnad från de flesta andra material blir denna typ av underhållsfritt utegolv inte fläckigt eller missfärgat om du råkar spilla något på golvet, och det bleks heller inte av solen. Ett miljöklassat rengöringsmedel för lätt- eller grovrengöring av träytor utomhus. Finns i färg: light grey, grey, antique och brown.


Alltid hög kvalité till ständigt lågt pris. Stora byggvaruhus med Drive-in. Livslängd på 2år. Men själv skulle jag inte vilja ha det. Tropiska träslag med FSC-märkning. Bankirai, cumaro och ipé tillhör de vanligaste. Här hittar du gop Woodlon - en underhållsfri träkomposit som ger din altan eller ditt utreum detdär lilla extra. En vacker träkomposit som håller i alla väder.


Jag ser mitt nya altangolv genom fönstret, anledningen till att jag kan se det så bra är förstås snöbristen. Det känns lite grann som vår ute eftersom det dessutom är några fåglar som sjunger, de låter misstänkt likt vad vi kallar "vårfåglar".


Kompositgolv är ett nytt material som kommit att bli en konkurrent till impregnerat trä. Det är ett underhållsfritt golv och som dessutom är miljövänligt eftersom det består av återvunnet material.


Vår underhållsfria komposittrall tillverkas av återvunnen polyetenplast och träfiber - fritt från gifter och 100% återvinningsbart. Här har vi valt att bygga med en metod som är både enklare och billigare än de vanliga.


Bygga altan och trädäck. Både flexibelt – och billigt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.