måndag 18 juli 2016

Led lampa

Stort utbud av lampor. Som normallampor, päronlampor, klotlampor och kronljuslampor. Och så har de väldigt lång livslängd. LED-lampor - energisnåla lampor för alla behov.


Vi har lampor för vanliga socklar som Eoch Emen även spotlights och speciallampor. Det betyder över år vid en daglig användning på timmar. Alltid hög kvalité till ständigt lågt pris. Byggbranschens nöjdaste kunder.


LED Lampor är den nya generationen ljuskällor och framtiden inom belysning. Till skillnad från vanliga glödlampor.


Led lampa

LED ingen glödtråd som värms upp utan avger ljus direkt när strömmen flödar genom den. Snabbt och smidigt - beställ idag med leverans imorgon! LED finns idag inom nästan hela belysningsmarknaden och växer kontinuerligt tack vare dess energibesparing och lång livslängd.


Led lampa

Kvaliteten på LED -ljus idag är fullt jämförbar med äldre traditionella ljuskällor och du hittar LED -ljuskällor med de flesta socklar på marknaden. TPositionslampor, BA9S, T4W, W5W. C5W Spollampor 36mm, 42mm för skyltbelysning och interiör, Tlysdioder, BA15S, BAY15D för bakljus, blinkers mm. LED Dimljuslampor som DRL, Can-bus diodlampor och stort sortiment diodljus till bl.


Nu har vi Club Days och 5% rabatt på Surfplattor. Fri frakt över 5kr, dagars öppet köp och snabba leveranser. Handla på Mediamarkt. Sveriges största utbud av batterier – Inga avgifter och garanti för bra service!


Vill du även kunna koppla en dimmer till din lampa ? Inga problem, det finns dimbara ledlampor. Fri från kvicksilver och knappt någon strålande värme (IR-strålning). LED -tekniken har öppnat nya möjligheter.


Högre kvalitet och ett bredare utbud har gjort det enkelt att skapa intressanta och funktionella ljusbilder. LED är idag en etablerad belysningsteknik och finns idag för de flesta användningsområden. LED lampor kräver god ventilation kring lampan. Tänk dock på att den skall återvinnas och inte slängas i hushållssoporna.


Allt fler lampor och ljuskällor, som glödlampor och halogenlampor, fasas ut och du hittar din belysning här. LED -belysning är ett energieffektivt alternativ till äldre belysning. Expressleveranser Utmärkt kundtjänst dagars öppet köp Endast 49kr i frakt! Letar du ljusslinga ? Hos NetOnNet finner du ett stämningsfullt sortiment av ljusslingor.


Led lampa

Läs mer och köp online! I denna kategori finns ett stort urval av ledlampor såsom strålkastarlampor, positionsljus, bromsljus, instrumentbelysning och innerbelysning allt i LED -utförande! Du hittar de flesta olika modeller utav lampor som sitter på en bil såsom HLED, HLED, HLED, HBLED likväl som den populära 5WLED - lampan.


Det är väl känt är att lampor med LED lyser i väldigt klara fina färger och därför används de flitigt i fordon så som i bilar och lastbilar. ELED – ett skinande val för billig belysning.


Ersätter halogenvarianten, R7s halogenrör. Felet ligger alltså inte hos lampan utan i installationen.


Du har inte märkt det tidigare eftersom dessa strömmar inte är tillräckligt starka för att få en glödlampa att börja lysa, men det har ändå synts på din elräkning varför det kan vara en god idé att åtgärda installationen. LED - lampor med R7s sockel i olika längder och wattstyrkor hittar du här hos Lysman.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.