fredag 15 juli 2016

Förstoringsglas för handarbete

Vi har allt du behöver inom broderier, garn och tillbehör för ditt handarbete. Alltid fri frakt vid köp över 5kr och snabba leveranser hem till dig! Allt inom broderi och tillbehör.


Brett utbud av varumärken! Välj på över varumärken! Gå med i vår handarbetsklubb. Clas Ohlson har smarta lösningar för dina hemmaprojekt. Besök en av våra butiker! Hög kvalité till lågt pris. Hitta ett förstoringsglas som passar dig och beställ online! Vi har ett brett utbud av pysselmaterial för dig som är kreativ och tycker om att skapa. Vi har små och lite större modeller, även sminkspeglar, som förstorar och gör isättning av linser etc.


Detta gör det idealiskt för läsning eller handarbete. Häng syluppen runt halsen och få händerna fria. Perfekt för läsning och handarbete.


Idealisk för broderi, handarbete, läsning eller annat arbete där man behöver förstoring. Den integrerade linsen förstorar ggr.


Kan ställas upp eller hängas runt halsen - händerna är alltid fria. Var vill du använda förstoringsglaset? Hitta bästa pris för ett stort urval produkter. Vi är stolta över våra produkter och det är viktigt för oss att du som kund blir nöjd.


Därför lämnar vi års garanti på de allra flesta av våra produkter förutom varor av förbrukningskaraktär, och i vissa fall lämnar vi upp till hela års garanti. En lampa med förstoringsglas och bra belysning. Vi hjälper dig hitta rätt förstoringsglaslampa. Fri frakt när du handlar för 400kr.


Din expert på glasögon! Sveriges största butik inom handarbete - Handla tryggt och enkelt hos oss! Köp dina broderier hos oss med fri frakt från 5kr. Vi levererar snabbt och tryggt!


Smarta lösningar som gör vardagen enkel och rolig både på kontoret och hemma. Vi erbjuder ett komplett sortiment av pysselmaterial för dig som älskar att skapa. Superpris på förstoringsglas.


Förstoringsglas för handarbete

Blixtsnabb leverans. Fyra olika förstoringsglas medföljer som förstorar 2x, 8x, 5x samt gånger.


Du byter lätt ut förstoringsglaset och reglerar avståndet till ögonen för att anpassa det efter ditt behov. Lampan är batteridriven (ingår).


Förstoringsglas för handarbete

Du fäster förstoringsglasögonen runt huvudet med en reglerbar plastskena. Passar alla huvudstorlekar. Digitala förstoringsglas kan delas in i ett par underkategorier: - Handburna förstoringsglas, som kan tas med i fickan eller väskan. Dessa kan förstora upp till 25x.


Bärbara förstoringsglas, som påminner om en surfplatta eller iPad och som har en kamera ansluten. Några av dessa kan förstora upp till 60x. Bordsplacerad förstoringslampa med 48x kallvita LED.


Förstoringsglas för handarbete

Tung fot som står stadigt. Linsstorlek: Ømm. För närvarande på marknaden kan hittasett enormt utbud av enheter, inklusive vanliga och en sådan originell design, som ett förstoringsglas för att läsa programmet i korsstygn. De står på olika sätt, men oftast billigt.


LED ger ett skarpt ljus och varar länge. Förstoring med LED-belysning. Fakta: Häng syluppen runt halsen och få händerna fria. Ett stort förstoringsglas och ett litet för detaljförstoringar.


Här finner du olika typer av lågförstorande handoptik eller synhjälpmedel som inte passar in under övriga kategorier. Behöver du exempelvis ett förstoringsglas för att läsa tidningen, en frimärkslupp eller varför inte en enkel pannlupp för dig som broderar, är numismatiker, arbetar med klockor och urverk, sorterar prover eller löder m. Ibland räcker inte ett par glasögon för att se optimalt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.