måndag 18 juli 2016

Led belysning 12 volt

Alltid till bra priser! Brett sortiment, kända varumärken. Handla billigt och enkelt online. Belysning Dagars Gratis Retur.


Uppgradera dina trötta halogenstrålkastare med detta LED konverteringskit.

Vi levererar ett antal lampor och lampor till volt, alla lampor levereras med volt glödlampor. Med våra LED -lampor och lampor får du ett mycket bra ljus kombinerat med mycket låg energiförbrukning. LED -tekniken utvecklas ständigt och utvecklar trendlösningar.


Vi hjälper gärna våra kunder att hitta rätt bland alla lampor och led - belysning, välkommen in till vår butik i Helsingborg, eller kontakta oss för råd och information. Tis, Tors, Fre: 09.


LED ersättningslampor Vi satsar hårt på ledersättningslampor för vi märker att det blir intressantare för varje år att ha ledlampor i husvagnar Husbilar och Båtar. Vi märker också att fler båtägare köper båttillbehör hos oss, Vi har ledlampor i följande socklar för volt bl.

G MR1 MR1 E1 BA9S, BA15S med fler. Leveranstid 2-dagar. LED lampor även kallade diodlampor eller bildioder har många bra fördelar jämfört med vanliga halogenlampor.


Det är väl känt är att lampor med LED lyser i väldigt klara fina färger och därför används de flitigt i fordon så som i bilar och lastbilar. Högre kvalitet och ett bredare utbud har gjort det enkelt att skapa intressanta och funktionella ljusbilder. Dessutom drar LED -lampor lite ström så det kan löna sig att ge hemmet eller arbetsplatsen en välbehövlig ljusrenovering.


Gför att nämna några. Med den nya filamentteknologin (se mer nedan) blir LED -lampornas utseende dessutom ännu mer ombytliga. Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Några cookies är nödvändiga för att websidan ska kunna fungera.


LED -lister för alla möjliga och omöjliga lösningar. Säkra och snabba betalningar. Lakan, örngott, påslakan och mer. Förnya ditt sovrum hos Cellbes. Från förkläden till muggar. Heminredning för alla smaker.

Dekorera ditt hem i din stil! Massor av nedsatta priser! Hos Byggshop kan du köpa premiumvaror till hus, hem och trädgård till grymma priser.


LED ARBETSBELYSNING Vi erbjuder led arbetsbelysning med den senaste led tekniken. Stort utbud av heminredning. Våra arbetslampor passar elsystem med både 12V samt volt och lämpar sig väl för professionella applikationer i krävande arbetsmiljöer dygnet runt.


Man kan koppla dessa moduler i serie eller parallellt. Volten går alltså igenom varje modul. Skenor och takfästen för att enkelt och säkert montera - volts spotlights i taket. LED-lister för alla möjliga och omöjliga lösningar.


Led utomhusbelysning kan monteras på vilken armatur som helst, det är enbart själva glödlampan som är led och som du behöver byta ut. Utomhusbelysning led är dyrare i inköp men du tjänar på dem i längden. Tänk på att välja rätt färgton på belysning ute, det finns led utomhusbelysning i både varmvita och kallvita nyanser.


Letar du ljusslinga ? Hos NetOnNet finner du ett stämningsfullt sortiment av ljusslingor. Snabbt och smidigt - beställ idag med leverans imorgon!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.