tisdag 19 juli 2016

Golvlampa retro

Upptäck fjädertrender. Stort utbud av golvlampor. Upp till 15% rabatt på Taklampor. Skynda att köpa innan produkterna tar slut. Fri frakt över 5SEK!

Du hittar vad du söker på BAUHAUS! BAUHAUS har flera golvlampor som du kan matcha till taklampor, såsom plafonder, pendlar, downlights, vägglampor, fönsterlampor, bordslampor som du kan matcha till din golvlampa. Retro golvlampa och lampskärmar. Med retro menar vi sånt som var hett under förra seklet eller längre tillbaks.


Ny idag jan 23:52. En helt fantastisk möbel. Eller så är det kanske en golvlampa i mässing, i retro stil eller i koppar som lockar?


Vilken typ av golvlampa du ska välja beror helt enkelt på vilken funktion du vill att lampan ska fylla.

Oavsett om du är ute efter en golvlampa i retro-stil eller i modern design så hittar du den hos oss. Välj mellan golvlampa i mässing, koppar, krom, trä, metall och mycket mer. En golvlampa är en viktig del av en allmän belysning i hemmet.


Vi är stolta över att kunna presentera ett stort utbud av olika golvlampor hos oss på LampGallerian. Inredning i alla prisklasser och för alla hem. Gratis att använda!


Handla smidigt direkt i webshopen! Köp golvlampa retro hos Trademax med prisgaranti. En del saker var bättre förr. Hitta snygga golvlampor hos SoffaDirekt!


Handplockat sortiment av vackra och trendiga golvlampor. Alltid fri frakt och 3dagars öppet köp. Därför är golvlampor världens bekvämaste extrabelysning. För enbart taklampan ger inte tillräckligt omfattande belysning i rummet.


Vi har det största sortimentet! Och omvänt har aldrig en golvlampa ensam belyst ett rum. Den allt mer populära LED-lampan finns i många av våra golvlampor och läslampor.

Köp online och välj om du vill hämta i varuhus eller få hemleverans. Lys upp rummet med en golvlampa som är stilren, retro, modern eller industriell.


En fin läslampa i mässing kan göra vardagsrummet riktigt mysigt och hemtrevligt, medan en elegant golvlampa i metall kan hjälpa dig att fokusera i arbetsrummet. Vi vet att det är viktigt för våra kunder att hitta exakt rätt möbel eller inredningsdetalj för sina hem, och det är därför vi har ett blandat men noga utvalt sortiment där du hittar alltifrån design som ger din golvlampa retro utseende till supermoderna varianter. Golvlampa retro Klubbat belopp.


Välkommen till en ljusare värld. Bazar golvlampa – Ingår i Bazar-serien och är en praktisk lampa där skaftet justeras och du har möjligheten att rikta ljuset åt alla håll.


Smart för studier, sena hemmajobb eller mysig läsning. Yankton golvlampa – Yankton lampan är gjord för utomhusbruk och är IPklassad. Lampverket säljer taklampor och lampskärmar i ekologiska tyger. Vi tillverkar hållbar och vacker belysning i tidlös design.


Alla våra lampskärmar och lampor är handgjorda i Sverige med omtanke.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.