tisdag 28 juni 2016

Göra egen sänghimmel

Shoppa sänghimmel hos Ellos nu! Inspireras av säsongens nyheter. Hos Ellos hittar du allt inom möbler och heminredning. Välkommen in redan idag! Möbler, belysning och gardiner. Köp Cancerfondens armband hos oss. Intäkterna går till Rosa Bandet. Stort utbud av inredning! Låt oss göra vardagen enkel, mysig och rolig med tusentals produkter för ett enklare hem. Bli medlem i Club Clas och du får tillbaka 3% i bonuscheckar på allt du handlar. Planera egna projekt med gardinskenor.


VIDGA gardinskenor kan förverkliga andra drömmar också – från gardinlösningar i flera lager till rumsavdelare som gör att ett litet rum kan kännas större. Du kan använda VIDGA planeringsverktyget för att först designa din lösning och se vilka delar du behöver. Om du har sängen längs en vägg kan en sänghimmel från vägg till tak vara att föredra.


Mät upp rätt längd av tyget och fäst det med krokar i taket och på väggen. Matcha med några ljusslingor för ytterligare mysfaktor.


Häng en tyglängd tvärsöver huvudändan och sprid ut glödlampor hängandes i sladdar runt resten av sängen. Ibland är det enklaste också det finaste – gör det inte mer komplicerat än det behöver vara, och fäst kort och gott ett vitt, skirt tyg ovanför sängens huvudända. Såhär gör du en sänghimmel, precis som Ernst. Gör din egen sänghimmel.


Göra egen sänghimmel

Material: stycken träreglar till trästommen stycken 45-gradiga. Att få till en sänghimmel i snedtaket krävde lite tankeverksamhet men när jag väl kom på hur jag skulle göra så var det inte så svårt. Ta ett valfritt sänghimmel tyg och lägg detta över konsolen så det hänger ner lika mycket på varje sida.


Fäst andra delen av kardborrband där tyget möter konsolen. På detta vis sitter tyget fast bra och inte glider iväg åt olika håll.


Göra egen sänghimmel

Ha gärna en lite speciellt fin säng eller pimpa den gamla med massa söta barnkuddar. Vill man i stället ha tyg i alla fyra hörnen krävs en rektangulär konstruktion med stavar hängande från taket. Pappa haj: gör "hajbett" genom att klappa i luften. Mamma haj: byt plats på övre och undre armen.


Mormor haj: knyt nävarna och klappa (mormor har inga tänder). Mini haj: gör pekfingerbett. Hopplåten - hoppa långsamt och snabbt i takt med musiken. Vipp-på-rumpan-affär - följ sångtexten.


Jag har en gammal faster - gå i luften. Till pyrets säng så har jag sytt en sänghimmel. Nu är det dock mycket viktigt att man ser till att använda sig av en säker produkt och det här är verkligen något att lägga märke till. Visst kan man sy sin egen sänghimmel men det finns en risk med detta och det är att man använder sig av en konstruktion som kan vara farlig för barnet.


Du vet väl att vi också har mängder av reservdelar. Det är bra för dig och bra för miljön. Blev du också inspirerad att göra en blomsterlåda eller pappersvas? Så här gör du din egen.


Vilken fantastisk blogg! Hitta (och spara!) dina egna pins på Pinterest. Jag ska göra en egen sänghimmel, har redan planen på att ta två - tre vita genomskinliga gardiner och låta dem falla.


Denna pin hittades av SB. Det finns helt enkelt gott om alternativ för den som vill göra spjälsängen lite mer ombonad. Det här kan faktiskt också bidra till att det blir lättare att få det lilla barnet att vilja sova i sin egen säng. Nyfiken på hur man kan göra sin egen sänggavel?


Här får du tips i en steg-för-steg-guide som visar dig precis hur du ska göra för att lyckas. När du går i väntas tider så brukar det ofta bli aktuellt att inreda ett eget rum till den lilla krabaten som snart skall komma. Vissa väljer att ha bebisen sovande i sitt eget rum i början medan andra direkt placerar den lilla i ett eget rum.


Oavsett vad du väljer så måste bebisen ha en säng, precis som alla vi andra, och det kan vi erbjuda här på Lekmer. Man kan få skivan tillsågad på byggvaruhuset, stoppningen tillskuren i konststoppningsaffären och sedan är det bara att häfta fast på baksidan. Sängen är det som du. Det finns också färdiga sänggavlar att köpa, som lätt kläs om i ditt favorittyg.


Göra egen sänghimmel

Många skickar fortfarande julkort till nära och kära. Här är sajten där du kan skapa dina egna kort.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.