torsdag 16 juni 2016

Badmintonnät med stolpar

Badmintonnät med stolpar

Med detta praktiska badmintonnät kan du och d Visa mer. Perfly, NÄT Easy NET. Fristående badmintonnät med stolpar. Finns endast i blå färg. Badmintonnät i utmärkt kvalité! Material: PE-nylon. Professionellt badmintonnät med stolpar, perfekt för badmintonklubbar, idrottshallar och skolor. Set med badmintonnät och stolpar. Lägg till i varukorgen Mer. Komplett uppsättning med nät och stolpar. Välkommen in på Decathlon!


Förvaringslådan innehåller nät, stolpar, två racketar samt två bollar, och utgör även basen för stolparna. Lådans mått är 72x31xcm.


Ett flexibelt multinät som kan användas som tennisnät, volleybollsnät, badmintonnät m. Oavsett om du gillar att spela tennis, volleyboll eller badminton kommer du att gilla EXIT Multinät med justerbar höjd och förankring. Rejäla stolpar att fästa nätet på och pinnar för att förankra nätspänning till marken.


Nätet: 4x cm. BADMINTONNÄT med officiella mått M (10). Stolpar och badmintonnät SPEEDNET 5(2).


Detta tåliga nät med tillhörande stolpar kan sättas upp på bara några minuter utan att några verktyg krävs. Detta nät är dessutom enkelt att plocka ned och prydligt förvara tillsammans med alla tillbehör i den medföljande bärväskan. Portabel badmintonsats där förvaringslådan agerar nätbas samt huserar racketar, bollar, stolpar och nät.


Sport, lek och fritid. Här hittar du de bästa produkterna inom Bollsport till de bästa priserna. Unika aktivitetsprodukter. Fri frakt vid köp över 4kr.


Fint badmintonnät med stolpar som är lätt att montera ihop för att spela på fina dagar. Produkten håller hög kvalité och vänder sig till dig som söker ett nät från den ledande tillverkaren inom badminton och som också håller därefter. Värt att nämna är att det är bra att ta in nätet när det är dåligt väder.


För aluminiumstolpar med skåra. Den vanligaste typen av nät som används till stolpar med skåra. Passar till stolpar som har skena eller skåra. Myggspiral – undvik irriterande myggor med dessa smarta spiraler.


Reglementsenligt matchnät. Denna badmintonnät för rekreation gör att du inte kan njuta av en, utan tre klassiska bollspel!


Badmintonnät med stolpar

Detta robusta nät och stolpar kan ställas in på några minuter utan verktyg. Detta nät är också lätt att ta isär och förvarar snyggt i den medföljande bärväskan tillsammans med alla tillbehör.


Badmintonnät med stolpar

Med stolpar och nät i olika utföranden kan du snabbt och okomplicerat sätta upp badmintonplaner - både utom- och inomhus. Setet innehåller två senior racket, två junior racket, två badmintonbollar, badmintonnät med fästen och stolpar samt en förvaringsbag för smidig förvaring och transport. Utmana familjen på en badmintonmatch i trädgården eller på stranden!


Rekommenderad ålder: Från år. Mindre regler, snabbare spel.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.