tisdag 17 maj 2016

Gjutjärnsmöbler

Gjutjärnsmöbler

Vi hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Jämför pris på hem. Hitta rätt produkt till rätt pris. Klassiska gjutjärnsmöbler.


Hos oss på Sekelskifte hittar du ett brett sortiment av klassiska utemöbler i gjutjärn, med inspiration från gamla svenska förlagor. Vi har allt från klassiska trädgårdsmöbler såsom trädgårdssoffor och trädgårdsbänkar, till klassiska gårdspumpar och vattenkannor. Många av våra aluminiummöbler påminner till utseende om gamla gjutjärnsmöbler men de senaste åren har de modernare aluminiummöblerna fått ett stort uppsving.


Gjutjärnsmöbler

Det beror till stor del av att de är inte väger så mycket och att det är lätt att flytta runt dem, de kräver dessutom nästintill inget underhåll. Minior är den kompakta papperskorgen med en tydlig identitet och en gjuten konstruktion. Med sitt mindre format och med flexibiliteten att fästa den på stolpe eller vägg är Minior enkel att implementera i befintliga liksom nya miljöer.


Gjutjärnsmöbler

I Bukowskis möbelsortiment ryms bor stolar, salongsmöbler, byråar, soffor och mycket mer. Här erbjuds möbler från alla olika tidsepoker och från flera av de mest framstående formgivarna så som Lars Nordin, Jonas Hultsten, Johan Åkerbla Nils Meunier, Hans J Wegner, Børge Mogensen, Josef Frank, Carl Malmsten och Arne Jacobsen.


Hos Sekelskifte hittar du allt från taklampor i gammaldags stil till utebelysning och mindre bordslyktor. Kolla in sortimentet redan idag! Här hittar du inspiration och inredningsidéer till ditt hem för gjutjärnsmöbler.


Utemöbler är möbler för utomhusbruk. Det kan vara stolar och bord som man använder på sin altan eller sin terrass, en vilstol man flyttar runt i trädgården eller en hängmatta man knyter fast i äppleträdet.


Tvätta av möbeln, borsta med stålborste och skrapa bort färg som blivit lös. Måla med rostskyddsfärg – du behöver inte ta bort all rost utan kan måla ovanpå. Så håller möblerna bäst.


Placera inte trämöbler direkt på gräsmattan. Målar du dina gjutjärnsmöbler med Hammerite Hammarlack behöver du inte slipa bort rosten innan, bara borsta bort det som sitter löst och måla över.


Finns i åtta olika färger och fungerar både på ny och tidigare målad metall. Aluminium, rostfritt och gjutjärn kräver inte mycket underhåll. Rengör och bättra på färgen om den lossnat.


Gjutjärnsmöbler som rostat borstas med stålborste, skrapas och målas med rostskyddsfärg. Betong och sten kräver lite underhåll. Sten- och betongskivor rengörs med stensåpa. Upptäck lokala företag, sök efter vänner och familj samt kolla tomtgränser, historiska flygfoton, cykelvägar m. Sverige — Kartor över Sverige.


Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bank-konton! Använd Blocketpaketet. Länna Möbler för ett stort sortiment utemöbler från ledande varumärken. Ta del av exklusiva möbler från Gloster, klassikern Afrån Grythyttan Stålmöbler samt ett stort sortiment från Fermob med färgglada Bistro och Luxembourg.


Vi har många objekt av metall i våra hem, och oxidering är ett stort problem som kan drabba framförallt järn. Vi listar flera trick för att ta bort rost. Gavlarna är av gjutjärn medans sittdelen består av trälattor.


Jag undrar vilket träslag. Letar du efter gjutjärnsmöbler ? Våra kuddar finns i flera olika storlekar, material och färg. Handla tryggt på jotex.


Kan jag måla om mina gamla gjutjärnsmöbler ? Hej, jag har en trädgårdsgrupp i gjutjärn som jag skulle vilja byta färg på, hur målar jag dessa på bästa sätt? Järnmönja är en linoljefärg från Ottossons Färg som används som rostskyddsfärg på metall eller till målning av trä.


Järnmönjan kombinerat med linoljan ger ett utmärkt skydd mot rostangrepp på metall. Välkommen till någon annan av våra butiker!


Allt för livet med växter - från blommor, krukväxter och allt du behöver för att odla själv, till jor gödsel, trädgård och utemöbler.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.