onsdag 18 maj 2016

Bygga bänk med förvaring utomhus

Stort utbud av hem- och köksinredning på åhlens. Alltid öppet köp i dagar. Mattor för alla hemmets rum. Hitta din nya matta på åhlens. Detaljer gör skillnad. Möbler av kvalitet och tidlös design i alla stilar. Köp dina favoriter idag. Välkommen till oss på Jakobssons möbler och hitta rätt bord för alla rum i ditt hem. Vi erbjuder världens bästa varumärken för hela hemmet till rätt pris. Jämför priser på möbler, trädgårdsutrustning, belysning m. Gratis att använda!


Bygg en förvaringsbänk En trädgård behöver många platser i solen. Skruva sedan fast pianogångjärnet med de skruvar som följer med. Locket läggs på bänken och skruvas fast längst bak i den åttonde brädan. Eftersom trä är lätt att arbeta med kan du även bygga en trädgårdsbänk t. Se byggbeskrivningen: Bygg en bänk runt ett trä.


Gjut trädgårdsbänk. Skruva genom A med 5xmm:s skruvar. Limma och skruva fast hörnstolparna D mot skivorna A. Fäst på samma sätt skivorna B mot D. Bänk med plats för ved "Veden tar alltid en hel del plats vid kaminen och för att bli av med den på ett diskret sätt har jag byggt upp en liten bänk vid sidan av kaminen.


Bygga bänk med förvaring utomhus

Där sätter jag mig när jag har kommit hem från en lång skön vinterpromenad. Till bänken har jag använt några lättbetongblock som jag har ställt på högkant. Ribborna i ryggen är fastskruvade med vagnsbult och mutter. Bänken tål att stå utomhus året om.


Bygga bänk med förvaring utomhus

En liten ljugarbänk för en vilsam plats i trädgården, en kudde ökar sittkomforten. Bygg en sittbänk Följ vår byggbeskrivning för att lyckas!


Runda av kanterna - så att bänken blir skön att sitta på - med fräs eller slipmaskin. Lägg skivan över konsolerna och skruva fast på plats med 5xmillimeter skruv. Lämna millimeter luftspalt mellan bänkskiva och vägg.


Smart förvaring utomhus. Oavsett om du har massvis med plats eller en liten citybalkong så är utomhusförvaring alltid bra att ha.


Vi har bland annat smarta dynboxar, träbänkar med förvaring, trädgårdsförvaring för dina odlingsprojekt och dold förvaring för det där som inte är lika snyggt att ha framme. Byggbeskrivningar - utomhus. Såga till delarna till de två ramarna. Två reglar till framsidan A, fyra kortsidor B och två reglar till baksidan C. Skruva ihop reglarna till två ramar med rostfri trallskruv x mm.


Markera en linje millimeter från överkant längs hela insidan av den övre ramen. Runda två hörn på de återstående sittbrädorna med sticksåg. Skruva med träskruv 5xmm vid varje ben samt i tvärslån i mitten. De översta skruvarna dras i kanten på yttersta sittbrädorna.


Att platsbygga en bänk kräver lite tid och händighet, men det gör mycket för helhetsintrycket. Klä den med kuddar och dekorera med växter och lyktor, så blir din bänk den ultimata platsen för skönt sommarhäng. Ska du bygga en bänk med hörnsågar du först båda sittbänkarna i graders vinkel. I princip hela bygget är gjort i impregnerat, reglar 48xoch 120xutanpå.


Bygga bänk med förvaring utomhus

Vid trappan körde jag några 48xför att vara helt säker på att det skulle bli stabilt, men med relativt tjocka plankor och tätt byggt hade det nog gått bra ändå. Regeln längst fram gröpte jag ur hål i med stämjärn för att få rätt höjd.


Bänkar är en snygg inredningsdetalj. Förutom bänkar utomhus kan det faktiskt vara väldigt originellt med bänkar inomhus. Att inreda med en bänk inomhus är smart eftersom du både kan ha den som sittplats vid matbordet, men även som en inredningsdetalj.


Kanske har du några snygga krukväxter som du kan placera på bänken. Med trädgårdsdynor blir din uteplats dessutom trevligare även ur ett rent estetiskt perspektiv. Dynlådan – förvaring, sittplats och avställningsyta i ett. En dynbox är en smart möbel av många orsaker.


Först och främst är det givetvis en förvaringsmöbel anpassad för att förvara alla dina dynor till utemöblerna. En bänk är perfekt för dig som bor lite mindre, eftersom den inte över dras ut när man sätter sig ner och därför tar mindre plats. Den kan också användas i hallen eller andra utrymmen där man behöver kunna sätta sig en stund.


Hos oss finns köksbänkar, och bänkar med förvaring i många olika material som passar i hela hemmet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.