torsdag 10 februari 2022

Xenon lisävalot

Xenon-lisävalot tarjoavat ajoneuvoihin todella korkean valotehon, pienellä virrankulutuksella. Tieliikenteeseen hyväksytyt xenon -lisäkaukovalot ovat aina teholtaan 35W. Maasto- ja kilpakäyttöön löytyy myös 55W, 70W ja 110W tehoilla varustettuja xenon -lisävaloja. Xenon valot tarjoavat esimerkiksi halogen-valoihin verrattuna noin kolme kertaa kirkkaampaa lisävaloa.


Xenon lisävalot

Tehokkaat xenon lisävalot toimivat ksenonkaasun ja muutaman muun lisäaineen avulla, jotka tuottavat hehkuessaan hyvin kirkasta, värilämpötilaltaan korkeaa eli hyvin valkoista tai jopa hieman sinertävää valoa. XENON lamput lisävalot lisäpitkät sumuvalot 12V 24V.


Järjestys: ALE %. X-VISION DOMINATOR SLIM OSRAM FAST. Yli 5erilaista lisävaloa halogen- xenon - ja led tekniikalla. Myös valmiit valopaketit nopeaan ja vaivattomaan asennukseen.


Jos tarvitset enemmän tehoa lisävaloilta, suosittelemme valitsemaan tehokkaammat Xenon - tai LED- lisävalot. NBB, Hella, X-Vision ja Bosch. Meiltä löydät xenon -valot mm.


Valikoimaamme kuuluvat myös päivävalot, auravalot ja erilaiset lisävalojen lisävarusteet, kuten kivisuojat ja johtosarjat ja muut. Releen avulla lisävalot saadaan syttymään samanaikaisesti ajoneuvon omien kaukovalojen kanssa ilman, että lisävalot rasittavat ajoneuvon omia johtoja tai sulakkeita.


Uusimmissa, etenkin LED- ja Xenon -kaukovaloilla varustetuissa autoissa lisävalojen herätevirtaa ei välttämättä voi ryöstää auton omilta valoilta käyttäen perinteistä relejohtosarjaa. Laajin valikoima, nopeat toimitukset ja edulliset hinnat. X-Vision Xenon lisävalot (3) Xenon, muut merkit (1) 100% suomalainen! Sähköä ja paljon muuta!


Saatavilla erilaisiin automalleihin RST-STEEL verkkokaupasta. Tarjoamme laajan valikoiman, edulliset hinnat, nopeat toimitukset ja tuotteita monilta ensiluokkaisilta merkeiltä. Kysythän asiakaspalvelustamme, mikäli tarvitset apua. Palvelemme sinua mielellään.


Suuri valikoima auton osia. Skruvatin verkkosivuilta autoilijat ja veneilijät ovat löytäneet vuosien ajan tarvitsemansa tarvikkeet ja varaosat.


Valikoimastamme löydät perinteiset halogeeni kaukovalot, LED- lisävalot sekä xenon -lisäkaukovalot. Nyt löydät meiltä myös käteät LED-valopalkit useissa eri kooissa. Led ja Xenon lisävalot autoihin, työkoneisiin, mönkijöihin yms.


Xenon lisävalot

Ostin pojanlapsille jo toisen polkutraktorin puolen vuoden aikana. Osram LEDriving lisävalopaneeli FX500. Tehokkaat led bar lisävalot ja pyöreät kaukovalot edullisesti ja nopeasti Tuontitukusta!


Halogen lisävalot parantavat myös ajoturvallisuutta teillä, missä sitten ikinä liikutkaan. Jos kuitenkin kaipaat vielä perinteistä halogen valoa tehokkaampaa lisävaloa, kannattaa myös tutustua xenon valot ja led lisävalopaneelit kategorioiden laadukkaisiin tuotteisiin. Xenon tarjoaa mahtavat kaukovalot, joten voit tuntea olosi turvalliseksi ajaessasi pimeässä. Mikä tekee tästä polttimosta niin hyvän?


Tämä sarja tarjoaa hintansa arvoisen ratkaisun, mutta edelleen uskomattoman hyvät valot. Muuntamalla nämä lisävalot xenoneiksi saadaan 3-kertaa enemmän valoa kuin mitä halogeeni antaa. Tee tuoterajauksia.


Xenon lisävalot

YLÖS Näytä vain heti ostettavissa olevat tuotteet. Varastossa yli kpl.


Tänä päivänä led– lisävalot ovat suosituimpia, Xenon–lisävalot ja Halogen– lisävalot sen sijaan yhä harvemman autoilijan käytössä. Led– lisävalot tuottavat vähemmällä sähköllä suuremman valotehon ja niiden valokeila voidaan muotoilla tarkemmin. Lisävalot voidaan jakaa teknisesti kolmeen eri ryhmään. Polttimot ja lisävalot Muut autosähkötarvikkeet (157) Akkulaturit ja invertterit (30).


Lisää näkyvyyttä tien päälle! Led lisävalopaneeli ja led kaukovalo tarjoaa erittäin tyylikkään, laadukkaan ja kirkkaan lisävalon mihin tahansa ajoneuvoon.


Käyttäjäystävälliset auton led lisävalopaneelit ja kaukovalot ovat myös erittäin näppärät asentaa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.