fredag 18 december 2020

Vinylgolv

Kvalitet till bästa pris hittar du online hos Bygghemma. Alltid till fast pris! Vi är med dig – hela vägen. Handla hos Bygghemma.


Beskriv vad som ska göras och få anbud från seriösa golvslipare. Köp tilll marknadens bästa pris. Sveriges kunnigaste golvvärmebutik!


Vinylgolv

Golv är idag ytbehandlade för att effektivt skydda mot fläckar och slitage vilket förlänger hållbarheten. Ett vinylgolv kan också läggas i våtutrymmen så som badrum och tvättstuga.


Då läggs den oftast i mattform eftersom du vill ha så få skarvar som möjligt. De är lättskötta och riktiga blickfångare med de många klassiska eller lyxiga dekorerna. Pergo skapar en ny standard när det gäller vinylgolv.


Det du märker först är den verklighetstrogna strukturen och de naturlika och levande detaljerna. Sedan har du easy click-installationen, att det går att använda med golvvärme och det unika ytskyddet. En vinylgolv är ett utmärkt sätt att försäkra sig om att en av hemmets eller det allmänna utrymmets största ytor förutom att den är stilig även är praktisk: vinylgolv et är underbart varm även under bara fotsulor. Dessutom ska man vänta sig god hållbarhet mot slitage.


Hur lägger man vinylgolv ? Vanligast är att lägga golvet i samma riktning som ljuset faller in från närliggande fönster. Använd distanskilar av plast (minst mm) mellan det nya golvet och väggen. Undvik att stå på golvet under läggning.


Vinylgolv

Börja lägga golvet från vänster med fjädersidan mot väggen. Ett innovativt och slitstarkt alternativ till golvtyper som till exempel kakel och klinker i torra miljöer.


Dagens vinylgolv är både moderna och vackra. En stor fördel med vinylgolv är att golven oftast är 100% vattentäta vilket gör att vinylgolv en lämpar sig bra i hall och kök. Golv i 1-stav, mönster, sten, ljus eller mörk. I vårt breda sortiment finns allt från naturtrogna sten- och trämönster till sobert eleganta designgolv.


Köp online och välj om du vill hämta i varuhus eller få hemleverans. Vi har både original och alternativa delar i hög kvalitet. Det är bekväma golv som minskar buller, vilket kan vara en stor fördel för ägare med barn eller husdjur. Trä- eller stendesign?


Vår golvguide och showroom ger dig möjlighet att testa vårt breda sortiment av vinylgolv. Välj en interiör, filtrera golv efter färg, golvtyp, träslag, tjocklek, design, sortering och ytbehandling. Användningsklass är ett slittåligt golv av hög kvalitet till hem och offentliga miljöer där slitaget är måttligt.


Användningsklasserna och passar utmärkt i miljöer med högre krav, till exempel butiker, kontor, daghem och andra miljöer där golvet utsätts för hårt mekaniskt slitage. Användningsklassen 33–är ett mycket bra. De bygger på en hård vinylkärna och ett klickbaserat installationssystem, vilket tillsammans gör golven extremt stabila. Inte bara är det stilrent och snyggt men också lättstädat, slittåligt och ekonomiskt att lägga in.


Med vinylgolv behövs det ingen dyr installation som med klinker och trägolv. Vinylgolv golv för alla rum. Alla Pergo vinylgolv kan användas tillsammans med golvvärme som har ”låg temperatur” vid de förhållanden som nämns i det nedanstående. Det här stämmer för golvvärmesystem med värmekomponenter – varmvatten eller elektriska – ingjutna i golvet.


Vinylgolv

Isoleringsmattan läggs med den vita textilsidan uppåt och ångspärrsfilmen neråt. Lämplig vid användning utav golvvärme. Hos Tarkett hittar du rätt golvlösning, oavsett om du är proffs eller privatperson.


Vi har parkettgolv, vinylgolv, laminatgolv, badrumsgolv och vägg, plastgolv, designgolv, mm.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.