fredag 18 december 2020

Tvåvånings cykelställ

Jämför pris på produkter och återförsäljare inom sport och fritid. Vid järnvägsstationer, busstationer etc. Dubbelt så många cyklar få plats på samma yta som ett vanligt cykelställ.


Varmgalvaniserat cykelställ för både små och stora cyklar med två våningar som fördubblar antalet parkeringar. Du lyfter upp cykeln med muskelkraft på övre plan. På undre plan parkerar du som i ett vanligt cykelställ.


Varje sektion kommer i en undre och en övre plats. De monteras sedan med st mellanstag i valfri bredd. En lösning som fördubblar kapaciteten i cykelrummet. Cyklarna på övre plan tas enkelt upp och ned med hjälp av gasfjäderteknik.


På nedre plan parkeras cyklarna i ett cykelställ som vanligt. Stora mängder cyklar förvaras effektivt och säkert men även bekvämt för cyklisten.


Bilderna Nedan är från cykelparkeringen i anslutning till centralstation i Odense. Att installera funktionella cykelställ gör att folk cyklar mer, vilket i sin tur bidrar till färre bilar, bättre luft och generellt bättre välmående.


Cykelställ av hög kvalitet. En mycket platsbesparande lösning! Med en lätt rörelse, och med hjälp av gasfjädring, lyfter man enkelt den övre cykeln på plats. Vi har allt inom cykelparkering!


Genom mångfalden i vårt kompletta cykelparkeringssortiment, hittar du en mängd olika produkter som uppfyller dina krav och ger en säker parkering som cyklister förväntar sig. Från en enkel cykelparkering, såsom en Sheffieldcykelställ till ett tvåvånings cykelställ. Möjligheterna är oändliga. På denna sida hittar du vårt välsorterade sortiment med cykelställ.


Tvåvånings cykelställ

Vi erbjuder allt från vägghängda enkelställ till cykelställ för fyra till fem cyklar i eller graders vinkel. Här hittar du vårt breda sortiment! Axelent Safe-X erbjuder marknadens mest revolutionerande cykelställ. Vi är specialiserade på yteffektiva och innovativa cykelparkeringslösningar.


Därmed har du som arbetsgivare också ett ansvar att erbjuda dina anställda en arbetsplats som är utrustad med cykelställ och cykelgarage av hög kvalitet. Vi hjälper gärna till med en kreativ och användarvänlig lösning för era utrymmen och projekt. Bygg ett cykelförråd och förvara cyklarna torrt.


Tvåvånings cykelställ

Här får du inspiration och bygginstruktioner för hur du kan bygga ditt eget cykelförråd. En horisontell cykelparkering för parkering i två plan. Falcos breda utbud av cykeltak gör att vi kan möta era krav och önskemål på både estetik och kvalitet. Tvåvånings assisterat cykelställ.


Med över 50-års erfarenhet med design och tillverkning i Holland och export över hela Europa, från Finska lappland i norr till Spanska atlantkusten i sy kan man som kund känna sig trygg. Blidsbergs tillverkar och levererar cykelgarage och cykeltak i olika utföranden.


Alla våra produkter är varmförzinkade för längsta tänkbara livslängd. FalcoGamma är ett av våra mest populära cykeltak. Gamma passar utmärkt till våra cykelställ och går att anpassa för både enplans- och tvåplansmodeller. Gamma är tillverkat av återvinningsbart stål och tak i polykarbonat, en stark och slagtålig plast med god motståndskraft och hållbarhet.


Men det behövs en hel del kraft i armarna för att få upp sin cykel på andra. Doppelstockparker basversion Basversion av Doppelstockparker, ej gasfjäder assisterad övre plan. För parkering av cyklar i två våningsplan. Foto av Leif Ingvarson på Mostphotos.


I projektet Framtidens US planeras en cykelparkering i två plan. Nu finns det ett nytt cykelställ med två våningar som gör att ännu fler cyklar får plats att parkera. Det finns även en ny mopedparkering. Den juli med start klockan 07.


Tvåvånings cykelställ

Detta betyder att du måste flytta på din cykel om den står framför eller runt elementet. Skurmedel, stålborste, skursvamp eller andra produkter med slipande effekt får ej användas. DOPPELSTOCKPARKER, tvåvånings cykelställ från ORION Bausysteme Optimalt utnyttjande av utrymmet.


Trafik och MiljöInnovationer, Hamra gårds väg 1Tumba. Det handlar klart också om att vi måste se till att det fungerar bra att resa kollektivt, det gör vi bland annat genom att vi nu bygger tvåvånings cykelställ vid stationen i Kävlinge.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.