torsdag 17 december 2020

Uppladdningsbar bordslampa

Uppladdningsbar bordslampa

Bordslampor i olika prisklasser, stilar och modeller. Medlemspriser, erbjudanden m. Bli medlem här i Mios kundklubb! Titta på vårt breda sortiment. Snabb leverans, fri frakt över 300kr.


Beställ enkelt online. Handla bordslampa online hos Cellbes. Brett sortiment och låga priser. Stort utbud av bordslampor.


Star Trading Uppladdningsbar bordslampa Portabel bordslampa för utomhusbruk. Flowerpot Portable VPär en är uppladdningsbar bordslampa från Tradition. Sedan dess har den omtyckta Flowerpot familjen växt och nu även utökats med en uppföljare till orginalet Flowerpot VP3.


Premium uppladdningsbar LED bordslampa från PK Green. Lysande rund lampa. Fjärrkontroll ingår. Välj mellan färger och färgskiftande lägen (blinkande, strobe, fade och steglös färgförändring).


Köp online hos Växjö Elektriska - experter på ljus. Använd dem gärna som fönsterlampor, de passar utmärkt till det.


Genom att filtrera dig fram bland vårt stora sortiment, så hittar du lätt favoriterna som passar dig bäst. LED-belysning som drivs av solceller eller batterier. Bra utomhusbelysning med LED som dekoration men även kraftigare strålkastare.


Välj och vraka bland våra snygga möbler och inredning. Perfekt när du vill kunna släcka ned takbelysningen! Utsökta bordslampor designade av Estrid Ericson och Josef Frank.


Upptäck en värld av vackra färger och tidlösa mönster från Svenskt Tenn. Den har en 4-stegs dimmerfunktion och är uppladningsbar. Lampan är perfekt om du vill flytta ut belysning på balkongen eller altanen.


Lampa Troll, en uppladdningsbar bordslampa med en lystid på timmar. Lampan är vattentålig och blir ett fint tillskott till dukningen i trädgården eller på balkongen. Lampan laddas via laddningsstationen som ingår. Spring Snowball - Uppladdningsbar bordslampa LED i design av menckevagnby.


Det skandinaviska ordet "hygge" är själva essensen i denna tidlösa och enkla bordslampa i munblåst glas. Idealisk för mörka, mysiga höstkvällar såväl som långa sommarnätter utomhus. Mixa olika stilar, material och färger som du vill. Laddningstid 3-hrs.


Uppladdningsbar bordslampa

Vackra färger och tidlös design av Estrid Ericson och Josef Frank. Lampan är uppladdningsbar och kan användas som lampa eller mysbelysning. Formen liknar en svamp med en kantig och modern stil. En perfekt lampa för det moderna hemmet.


Koppla telefonen eller surfplattan via bluetooth till högtalaren och lyssna på den musik du önskar ute på altanen. Välj själv vilken färg lampan ska ha, det finns st valbara, med hjälp av den medföljande.


Ljuskälla: 5W inbyggd LED. Bellhop bordslampa i polykarbonat från Flos. Lampan er uppladdningsbar med timmars batteritid. USB-C laddare medföljer. Denna lilla nattlampa är mångsidig.


Uppladdningsbar bordslampa

Det tar inte för mycket utrymme men kommer att följa med dig på natten, vilket är särskilt lämpligt för barn och äldre. Dessutom gör flera färger denna enkla design inte normal, vilket ökar livskraften och kul.


Här har vi samlat våra vackra modeller av olika laddningsbara lampor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.