torsdag 1 oktober 2020

Väggljusstake smide värmeljus

Stort utbud av inredning. Handla tryggt på Chilli. Jämför priser på möbler, trädgårdsutrustning, belysning m. Beställ din favorit inom belysning i tidlös och skandinavisk design här.


Trendig väggljusstake i skandinavisk design hos Rum21.

Väggljusstakar online hos ShopAlike! VÄGGLJUSSTAKE VÄRMELJUS STOR SVART.


PJ smide tillverkar väggljusstakar i form av hjärtan med plats för ett eller flera värmeljus och har också enkla, raka väggljushållare. Våra ljusstakar och väggljusstakar finns i trä, metall, sten eller smide och i stilgrupper för att passa väl in i allt från en lantlig stil, till skandinavisk design eller en mer modern stilgrupp.


Låt material och stilgrupper mötas på ett vackert och inspirerande sätt i din inredning. Vi har under många år utvecklat en serie smidesprodukter i linoljebränt smide, som pryder flertalet hem runt om i Sverige!


Ljuslyktor och ljusstakar i massor stora och små höga och låga. I fattigmanssilver (får ej diskas om man inte vill att silver ytan ska försvinna), gjutjärn, zink, plåt, rost och glas.

Att tända levande ljus är något vi på Fröken Fräken älskar att året om. Letar du en stor lantlig ljuslykta vitt, en mer rustik i brunt trä, i rostig metall, stilren i koppar eller zink?


På Lagerhaus hittar du fina ljusstakar, ljuslyktor och ljushållare som passar till värmeljus och kronljus. Massor av fina blockljus och rustikljus i olika färger, Många av våra ljus är gjorda av 1procent stearin och är även svanenmärkta. Ljusstake för värmeljus utsmitt av rörstump.


Tillverkade av stål och pulverlackerade. Alla priser är inkl. Ansedda för värmeljus. Bakstycket reflekterar ljuset så vackert när ljusstaken är tänd. Ruff skick i metallen, alla är olika. Ett hål på baksidan för upphängning. Den finns i två längder och för både värmeljus och kronljus. Adventsljusstake run för värmeljus, antikmässing - Chic Antique 1kr 2kr. Vi hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online.


Välgjord och snygg väggljusstake i smide som vi har kombinerat med trä i Shabby Chic. Passar myckert bra i hallen, vardagsrummet eller i köket.

Träplatta i Shabby Chic: Höjd: cm. En ljusstake som du skruvar direkt in i väggen. Vackert att skapa en ljusvägg av, blada då gärna längderna för att få ett härligt djup.


Klassiska saker i smide, som ofta syns i inredningstidningar eftersom flera av dessa vackra ting sticker ut lite extra. Det är ett hantverk som vi älskar att förvalta. Lykta 22cm Cirkel f värmeljus ILAB rund sfär ljuslykta. Pov circle väggljusstake värmeljus L, svart.


Dekorativ ljuslykta ur serien Design with light. Svart väggljusstake i smide. Den stilrena och enkla designen gör att den passar året om.


Till sommarkvällar på terrassen och som dekoration på bor trappa och i fönstret. Ljusring avlång svart smide och cm. Tända ljus i ljushållare ger rummet en härlig och mysig atmosfär.


De levande ljuslågorna blir ännu vackrare när de presenteras i en elegant och dekorativ ljushållare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.