tisdag 21 juli 2020

Stenskottsskydd pris

Motip Bodyspray är ett rost och stenskottssky. Vi erbjuder även Hexis fulla sortiment av wrapping-folier. Kontakta oss för pris. Pris : Lågt till högt.


Denna variant monteras på extraljuset med blanka monteringsbyglar av. Stenskottsskydd för Hella Luminator extraljus. Spara pengar och säkerställ ett högre andrahandsvärde!


Transparent lackskyddsfilm som skyddar utsatta ytor på bilen, motorcykeln eller båten. Lackskyddsfilmen skyddar din lack mot repor, dörruppslag, stenskott, insekter och i vissa fall vandalisering. Den går även att använda för renovering av nedmattade strålkastarglas eftersom filmens adhesive går in i repor och porer så ger en helt klar och skyddande yta.


Stenskottsskydd pris

Det bästa skydd du aldrig kommer att se. Idag är så gott som alla fordon lackerade på ställen som utsätts för dagligt slitage. Skydda bilen med stenskottsskydd. Under en körning utsätts bilen för yttre påfrestningar som dåligt väder, smuts och vägdamm och stenskott.


Hur bra, säker och trygg bilen än är behöver den skyddas mot påfrestningarna. En bra och fungerande metod är att använda sig av stenskottsskydd. Beställ önskad längd i rulllistan ovan till höger och klipp eller skär till så det passar den yta du vill skydda.


För stenskottsskydd använder vi oss av en transparent film särskilt utvecklad för ändamålet, denna film är 1micron tjock för att stå emotstenskott och normalt slitage, filmen lämpar sig även utmärkt för att skydda insteg vid dörrar samt på bakre stötfångaren vid bagageluckan där lacken ofta skadas vid i och urlastning, stenskottsskyddet är i viss mån självläkande. Passar även till Luminator Xenon-extraljus.


Vi är ett fullserviceföretag inom bildekor, helfoliering och stenskottsskydd, vi förvandlar din bil till något unikt och personligt på några dagar. Lagerstatus 2-vardagar. Hela strålkastaren täcks av blank transparent folie. PRISER STENSKOTTSSKYDD.


Alla priserna är inkl. Till 225mm diameters extraljus. Det kan vara oerhört frustrerande när du får stenskott eller små repor på bilen. Vi har över års erfarenhet av rekonditionering av alla slags fordon!


Rost- och stenskottsskydd för bilens tröskellådor. Autostripe har vuxit till ett av de mest populära företagen inom bildekor och foliering, Visa din stil med din bil ! Vi kan Helfoliering och erbjuder ett mycket stort utbud av blanka och matta färger från flera världsledande företag inom folie och vinyl tillverkning. Det finns mycket som gömmer sig i mörkret på vägarna, och därför har vi har valt att bli proffs på fordonsbelysning.


Stenskottsskydd pris

Välkommen till Bilupplysningen. Vanligt pris 11kr exkl. Specialpris 5kr. Original stenskottsskydd till Seeker 12X 120W 9" tum, Gul. Kvalitet till rätt pris. Lägg till i varukorgen. Slipp dyra kostnader för byte av ruta och skydda den istället med ett frontskydd. Som användare av Mitt Biltema kan du handla kampanjprodukter till specialpriser, skapa inköpslistor för alla tillfällen och få en översikt över dina köp med digitala kvitton. Presenningar och Industridraperier.


En spännande framtid väntar och målet är att skapa ett välmående företag som både Malung och Dalarna kan känna sig stolta över! Ny eller begagnad Saab 9-hos Bilweb. Vi har 1annonser för Saab 9-att välja bland.


Stenskottsskydd pris

Jämför begagnade bilar från både bilhandlare och privatpersoner för att hitta den Saab 9-som passar dig eller din familj bäst.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.