fredag 17 juli 2020

Snäppram

Allt På Eget Lager. Supersnabba Leveranser! Bredast Sortiment Av Displayprod. Man kan öka sin synlighet genom att hänga upp en snäppram utomhus eller sätta affischramar på väggen.


Vad är en snäppram ? De används primärt för att visa upp affischer med affärsmässig och kampanjrelaterad information. Funkar en snäppram utomhus? Det finns alltså inga delar på dem som skadas av vatten eller kommer börja rosta. Dock kommer man aldrig undan från problemen med kondensen så vi rekommenderar alltid att man trycker sina posters och affischer på vattentåligt eller vattenavstötande material.


Budskapet, som sitter bakom en transparent frontplast, kan lätt bytas ut. Ramen är idealisk att använda vid fast montering på vägg. Att göra reklam på detta sätt är både smidigt och effektivt. Med en snäppram kan du göra det på ett enkelt och smidigt sätt.


Snäppram i retrostil A 30x42cm. En snäppram eller en affischram på rätt ställe kan generera mer kunder, besökare eller vad det är man vill ha.


Man kan välja att ha flera snäppramar i olika storlekar och färger eller så håller man en och samma linje med enhetliga affischramar. Sveriges lägsta priser på ramar.


Ramen monteras enkelt genom färdiga hål som döljs under kanten. Dessa tolv hål är unikt för våran ram. Tavlan är tillverkad i underhållsfritt material och kan användas utomhus. En snäppram är en affischram för posters eller affischer där man inte behöver montera isär hela ramen för att montera sitt budskap.


Man snäpper helt enkelt upp de fyra snäpplisterna som sitter runt affischen, placerar sin poster bakom den medföljande frontplasten och snäpper tillbaka ramsidorna. Urval ur sortimentet. SNÄPPRAM STORTAVLA.


Ryggen består av en korrugerad plåt. En produkt som lämpar sig väl när du vill synas från lite längre håll.


Snäppram

Denna produkt kan fås i enkelsidigt utförande för väggmontage alternativt dubbelsidigt utförande för fristående montage. Styr upp skyltning, information och väggdekoration med praktiska och billiga ramar till affischer, fyrfärgsfoton och informationsblad. Alu snäppram - mm - A- silver. Tillgängligt: I lager.


Snäppram

Ordinarie pris 2100. Tryck på Snabbvy eller Mer för att se vilka storlekar vi har för respektive ram. Det går även att välja vilka tillgängliga storlekar det finns genom att välja dessa i ‘ Katalog’ till vänster. Hög kvalitet som märks.


Vanlig snäppram som tål utomhusbruk. Kraftiga ramar som håller affischerna på plats. Enkelt att byta budskap. Vit, svart, rö naturfärgad.


Svart snäppram som är perfekt för affischer och planscher. Måtten på snäppramen är som ett A4-ark.


Snäppram

En mindre storlek som en snäppram i Apassar exempelvis bra om du vill ha den stående på ett bor en disk eller bänk. Dubbelsidiga affischramar och snäppramar är ett annat alternativ.


Klassiska snäppram ar i aluminium. Trotjänare som passar lika bra inom- som utomhus. Snygg inramning av ert budskap. Tack vare snäpptekniken är det mycket enkelt att byta budskap.


Standardfärger är vit, rö svart och silver. Baksidan har färdigstansade hål för enkel väggmontering. Begränsat antal: Jämför produkten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.