torsdag 2 juli 2020

Smidesgrindar

Genom egen tillverkning kan vi utlova grindar av högsta kvalitet. En luftig grind med lantlig känsla. Elegant med sina bågformade rör. Har du ett snyggt trästaket?


Stort utbud av smidesgrindar med högsta kvalitet. Vi levererar efter dina mått! Exklusiva smidesgrindar i många modeller. Få Bort Rådjur Från Trädgården. Handla tryggt och bekvämt. Alltid till de bästa priserna! Välkommen med din beställning! Söker du efter smide grind? Thomas Smide erbjuder ett brett sortiment av konstsmide, grindar, staket med mera. Smidesgrind i järn för flott entre. Med en smidesgrind i järn får du en väldigt fin entré.


Dessa välgjorda, metalliska grindar matchar verkligen ett snyggt staket och är pricken över i:et. Men alla grindar är inte avsedda för hemmet och trädgården. Men smide är inte per automatik dyrt – idag finns flera modeller som tillverkas av rörprofil vilket ger ett konkurrenskraftigt pris som i kombination med den höga kvaliteten gör smidesgrinden till en god investering. Om du är intresserad av våra smidesgrindar kan du klicka här nedan för bilder och mått på smidesgrindar.


Du kan också specialbeställa grindarna för exakta mått som passar just er infartsbredd. Olika typer av smidesgrindar. Automatisk – Alla våra smidesgrindar går att få med automatik och du har även stora valmöjligheter när det kommer till styrning av grinden. Du kan exempelvis få kodlås, fjärrkontroll, nyckellås, telefonstyrning och tidsprogrammerad styrning.


Våra genuina smidesgrindar och trägrindar tillverkas för hand efter gamla, traditionella förlagor från gårdar runt om i Sverige. Järngrindarna är alla handsmidda eller gjutna på traditionellt vis.


Smidesgrindar

Alla grindar, både i trä och järn, har handsmidda beslag. Grindar från Byggmax, snabbt, enkelt och till ett bra pris. Här hittar du grindar från bland annat Jabo och Plus. StaketGrindar - Agronor Halm AB är ett väletablerat företag som bl.


Försäljningen sker från lager i Hörby till kunder över hela Norden. Finns det inte på lager kan det enkelt special-tillverkas. Ammoniak behandling av halm är en annan av företagets kärnverksamheter och. Om du letar efter en grind som ger en dig en exklusive entré till din bostad är smidesgrinden ett säkert kort!


Den har ett väldigt klassiskt utseende och kan kombineras med flera olika sorters staket. Du kan kombinera en smidesgrind med smidesstängsel, trästaket, stenmurar och nätstängsel. Samma bostadsslaggrindar, kan fås som gånggrindar (enkelgrindar).


En smidesgrind eller en järngrind ger din trädgård det där lilla extra och ger en känsla av exklusivt och hållbart hantverk som inte blir omodernt. Gillar du den klassiska stilen så är grindar i smide perfekta för trädgården eller uppfarten. Våra smidesgrindar tillverkas av högsta svensk och europeisk kvalitet!


Smidesgrindar

Vi erbjuder måttanpassade grindar i olika färger, stilar och strukturer utifrån dina önskemål. Vid val av en komplett grindlösning från oss får du en prisvärd grind med ingjutningsfundament, stolpar, kablar med eller utan motorer. Med en specialdesignad smidesgrind till entrén förmedlas en exklusivare och charmigare känsla till alla besökare. Ett järn grind ska helst gå i stil med hus och.


Stor smidesgrind 120x300cm. Pulverlackat i UV-beständig svart färg. Vi är på marknaden år, och våra svetsare har års erfarenhet vilket gör att vi vet vad det betyder kvalitet.


Krön fastigheten med en vacker grind. Oavsett för vilket syfte du vill ha med din grind så har vi modeller som passar.


Smidesgrindar

Du hittar till exempel snygga trägrindar i gammaldags design, men också robusta grindar i metall som hindrar husdjur och små barn från att ge sig ut på äventyr.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.