torsdag 2 juli 2020

Råttskrämma ultraljud

Allt mot skadedjur. Vi hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Klicka här för att läsa om vår terapimodell HK-D508A. Ett ofarligt och riskfritt sätt som hjälper dig att bli av med ovälkomna råttor och möss inomhus.


Drivs av medföljande adapter. Fungerar musskrämmor med ultraljud verkligen för att skrämma bort möss frågar sig många. Vi går igenom fakta, forskning och erfarenheter från konsumenter och professionella bekämpare för att se vad som egentligen är sant eller falskt när det gäller ultraljud mot möss.


Pavarotta Pro, skrämman som effektivt skrämmer bort skadedjur! En maskin som driver skadedjur på flykten med hjälp av ultraljud kombinerat med hörbart ljud som de inte står ut med! Mångsidigt ultraljud som håller skadedjuren borta - Ljud med växlande frekvenser som humant tar bort en viktig förutsättning för att de vanligaste skadedjuren ska trivas.


Stör och stressar ovälkomna gnagare! Ultraljud och elektromagnetisk pulsering hindrar t. Bekämpa möss och råttor med ultraljud och effektiva fällor.


Vi har elektriska fällor som kan fånga flera möss och råttor innan tömning och ultraljudsfällor som skrämmer bort gnagare utan att skada dem. I en vetenskapligt uppbyggd test med laboratoriemöss, undersöktes i vilken utsträckning, möss påverkas av ultraljud. Mössen installerades i fyra identiska.


Ultrasoniskt ljud som är obehagligt för katter. Täcker ett område på 1m2. Kattskrämman är vattentestad och klarar IP44. Endast avsedd för utomhusbruk.


Råttskrämma ultraljud

Se till att strömbrytaren är på läge "Off". En råttskrämma sänder ut ultraljud och elektromagnetiska pulseringar vilka skrämmer bort smågnagare som råttor och möss.


Här hjälper vi dig att välja rätt råttskrämma – samt visar på hur bäst effekt uppnås. Ljudet är av typen ultraljud. Kan ställas in på vissa frekvenser. Mus- och råttskrämma, Mini PRO.


Råttskrämma ultraljud

Lägg till i favoritlistan. När djur kommer in i skyddsområdena på enheten avger den högfrekvent ultraljud och kraftfull blixt, vilket får djuren att bli sjuka och få panik, varefter de flyr från området med ultraljud. Kan enkelt justeras med en knapp för att skrämma och stöta bort möss, råttor, rådjur, katter, hundar, fladdermöss, fåglar etc. Enheten kan också användas mot bäver och flera andra.


Används bäst på öppna ytor då ultraljudet inte kan gå genom väggar eller möbler. Råttskrämma utger ultraljud som skrämmer bort råttor, möss och andra smågnagare. Kan därmed användas vid garageingångar eller för att förhindra råttorna att ta sig in i vissa rum.


Nej ultraljud varken påverkar eller stör ut annan elektronik. Dessutom är ultraljudet väldigt begränsat i hur det transporteras och kan inte gå igenom höljet på vanlig hemelektronik.


Av samma anledning är det viktigt att tänka igenom placering av ultraljudsskrämmare så att man får ut maximal verkan av ljudet som skickas ut. Clas Ohlson lämnar alltid minst års garanti. Vi är stolta över våra produkter och det är viktigt för oss att du som kund blir nöjd. Därför lämnar vi års garanti på de allra flesta av våra produkter förutom varor av förbrukningskaraktär, och i vissa fall lämnar vi upp till hela års garanti.


Råttskrämma ultraljud

Skadedjursbekämpning. Möss - Bli av med möss i huset !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.