fredag 3 juli 2020

Poolbelysning flytande

Handla tryggt och bekvämt. Alltid till de bästa priserna! Välkommen med din beställning! Inred ditt hem till lägsta pris. Våra priser tål att jämföras. Vi är med dig – hela vägen. Om du vill framhäva själva vattenytan i din trädgår så gör du detta bäst genom att köpa poolbelysning som flyter på vattenytan. Ljuset från den guppande poolbelysningen ger stämning åt din trädgård och samtidigt en ökad säkerhet. Poolbelysning finns i flera olika varianter.


Du kan köpa små lampor som monteras in i själva poolen men det finns också belysning som du placerar bredvid din pool. Oavsett vilken variant du väljer så kommer du få en betydligt trevligare pool med rejäl belysning.


Poolbelysning flytande

Skapa stämning i mörkret med trådlöst flytande poolbelysning ! Ljuset skimrar för en fin ljusbild och färgerna som finns tillgängliga är Varmvit, rö grön, blå och flerfärgad. Denna stil av belysning är inte bara ett fantastiskt sätt att hålla området upplyst, men också fantastisk för att skapa den ultimata feststämningen.


Poolbelysning flytande

Du kan även låta lampan flyta omkring helt fritt i poolen. Med två ljusstyrkor. Lampan drivs av tre AA-batterier. Lys upp din pool med poolbelysning ! LAMPA FLYTANDE LED. BELYSNING BOLL CM. LED-dioderna skapar ett mjukt och behagligt sken, de är energisnåla och har en drifttid på mer än 25. Belysningen kan även ställas in för ett fast sken i rött, grönt, blått eller vitt. Eller kanske akvariet för att sätta en färgklick på tillvaron?


Dessa poolljus flyter på vattenytan och kan lysa i olika färger, bara tryck på den multifunktionella knappen på undersidan för att byta färg. Flytande" poolbelysning. Fäst dem med sugkopp längs badkarskanten eller låt dem flyta omkring i badet.


Poolbelysning flytande

Lamporna fungerar även under vattnet! Varje SPA-lampa drivs av 2st AAA-batterier som ger 1timmars spa-känsla på en omgång batterier. Black Friday hos Chilli.


En funktionell belysning pool lyser upp poolen nattetid samtidigt som den höjer känslan. På vår sida hittar du exempelvis poolbelysning i form av ljusglober som under dagen laddas av solen för att sedan kunna lysa under natten. Vår Nitelighter kan du enkelt hänga upp över poolväggen och sätta dit ett flertal lampor. LV-SL-PAR56-COB-70W-SS-WW.


LED poollampa med den nya COB tekniken som står för Chip On Board dvs. Premium, uppladdningsbar, flytande utomhus LED lampa från PK Green. Perfekt för trädgår pool, fest, event. Till skillnad från andra "vattentäta" lampor på marknaden, är PK Green light ball helt vattentät (IP67) och kan flyta på vatten.


Solcellsdriven flytande poolbelysning, oval. Levereras inom 1-arbetsdagar - Frakt alltid 9kr. Produktbeskrivning. Trygg E-handel med 3dagars öppet köp.


Mångsidig och mycket lättanvänd LED-lampa som flyter och har två ljusstyrkor samt en magnetisk baksida som gör den enkel att fästa på de flesta ställen. Led poolbelysning flytande från alla köp sälj marknader i Sverige. Inga batterier behövs och lampan flyter upp till ytan om den lossnar från sidan så att den lätt kan sättas tillbaka på plats.


En pool blir inte komplett innan du monterat undervattensbelysning. Stor magisk poolbelysning LED “Osmanska” 539.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.