onsdag 3 juni 2020

Proton lighting

Vår led-belysning kombineras med smarta driftdon, sensorer och ljusstyning för att minska energiförbrukningen. Vårt huvudkontor ligger i Värnamo, Småland och våra affärsområden arbetar med belysning, fordonskomponenter, ytbehandling, CE-märkning och korrosionsprovning. Se omsättning, bokslut, styrelse, m. Ladda ner gratis årsredovisningar. Här kan du läsa mer om användningen av cookies samt hur vi hanterar personuppgifter.


Våra starka sidor är funktion, design och kundanpassning i kombination med ett. Din sökning på proton lighting gav företag och du har nått slutet av listan.


Effektiv underskåpsarmatur med dubbelt uttag Nya armaturen Brage från Exaktor är en effektiv och lättmonterad bänkbelysning med väl avbländad ljusbild som passar för till exempel kök, sjukhus eller andra arbetsmiljöer. Utveckling, tillverkning och. Liikevaihto laski 1%.


Fördelningen i styrelsen är 8% män (6), 1% kvinnor (1). Bolagets VD är Torbjörn Zinn år.


Proton lighting

På Ratsit hittar du Telefonnummer Adress Årsredovisning m. Armaturen har ett vändbart “lock” med petsäkert, dubbelt jordat uttag med en vippströmbrytare. Vi har års erfarenhet av offentlig belysning och är mest kända för varumärket Exaktor.


Vi har vår produktion i Värnamo där vi utöver egen monteringsavdelning även har plåtbearbetning och lackering. Callisto lampett Callisto lampett har till uppgift att tillsammans med de övriga medlemmarna i Callistofamiljen skapa en helhetslösning för belysning i interiöra miljöer. Vi utvecklar, tillverkar och säljer belysning och belysningslösningar för industri, interiör och utemiljö. Hitta adress på karta, kontaktinfo, nyckeltal och befattningar.


Armaturen är anpassad för kök, förrå garage (beror på IP klass), offentliga miljöer, korridorer, tvättstugor, entréer och andra mil. Se Per Jonséns profil på LinkedIn, världens största yrkesnätverk.


Per har angett jobb i sin profil. Se hela profilen på LinkedIn, upptäck Pers kontakter och hitta jobb på liknande företag.


Proton lighting

Denna sida är gjord med kärlek och engagemang av Happy Småland AB, GnosjoRegion. Vår uppgift är att hjälpa kunden att påvisa rätt ljuskvalitet och jag känner verkligen att vi lämnar ifrån oss bra produkter, säger Mandus. Fler nyheter Energieffektiva nyheter ”Säkra en hållbar utveckling av byggandet.


Han tillträdde tjänsten redan den oktober i år. Solutions kunder finns idag inom flera branscher i Sverige och Skandinavien, bland annat inom butik, kök och ba ventilation, undertak och arbetsplatser. Philips belysning är världsledande inom utveckling, tillverkning och användning av innovativ belysning med LED. För alla belysningsbehov!


With the new discoveries and trends every day, you can get to see new things in the lighting industry. Just like the previous years the lighting industry this year is also ready to give surprise to the people with their new and latest trends. Proton Lighting AB Armaturg. Vi har över års erfarenhet av offentlig belysning.


Mest kända är vi under varumärket Exaktor. Codeq AB "På Codeq har vi termik som ledstjärna.


Proton lighting

Vi vet att människor och organisationer som hittar uppåtvindarna utför de bästa prestationerna. Man är dock besvikna över tillväxten och fick heller inte med sig marginalen hela vägen. Teknikrör i Kinna AB har en hög kompetens inom rörarbeten av främst industrirör, VVS, processrör och livsmedelsrör. Vi leverar kompletta lösningar för belysning som kombinerar kompetens, kvalitet och effektivitet med enkel installation och flexibla styrsystem.


Hitta belysning för alla behov – i vår nya brand book.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.