onsdag 22 april 2020

Plan international sverige

Hjälp ett barn till en tryggare framtid från 1kr i månaden. Plan Sverige arbetar för barns rättigheter och flickors lika villkor. Ge en gåva som gör skillnad. Besök Plans gåvoshop här.


Vi arbetar för barns rättigheter. Bli Planfadder idag! Stöd flickors rättigheter. Mitula has a full range of Jobs listed. Stärka ungas ekonomiska möjligheter. Barns rätt till utbildning. Vi finns i över länder! Majoriteten av vår personal är lokalanställda. Våra nationella insamlingskontor har till uppgift att skapa opinion och samla in pengar till verksamheten i de drygt programländerna i Asien, Afrika och. Organisationens mål är att stärka barns rättigheter globalt.


Ditt fadderbidrag ger oss möjligheten att finnas på plats i områden under lång tid vilket är en förutsättning att kunna göra bestående skillnad. Allt vårt arbete utgår ifrån FN:s. Generalsekreterare är Mariann Eriksson. Så här gör du: Att starta en egen insamling är enkelt.


Ge den ett namn, sätt ett mål och beskriv insamlingen. Sprid insamlingen i dina kanaler och engagera fler. International plan. Vårt arbete bedrivs långsiktigt och är lokalt förankrat, vilket innebär att när en katastrof sker kan vi snabbt finnas på plats och bemöta behoven.


Plan international sverige

Den är verksam i länder i Asien, Afrika och Latinamerika och är religiöst och politiskt obunden. Ingen bindningstid. I vissa fall innebär det även att avsluta fadderskapet om det bedöms som nödvändigt för att säkerställa fadderbarnets säkerhet.


Läs mer om våra riktlinjer och policys för faddrar här. Vi vill utbilda ungdomar från några av Sveriges mest socioekonomiskt utsatta områden i programmering, kodning och AI – framtidens språk. I framtiden kommer procent av alla yrken att kräva teknisk kunskap och tyvärr är det få flickor som väljer ett yrke inom tech. Men tillsammans kan vi ändra på det!


Plan international sverige

Välkommen till vår blogg! Sök efter: Senaste inläggen. Tjejerna får utbildningar och verktyg som ger dem självförtroende att vara förebilder för andra unga tjejer.


För flickors lika villkor. Runt om i hela världen ser vi hur flickors drömmar och möjligheter hotas på grund av normer som slår hårt mot deras rättigheter. Gör som Molly Nutley.


Master meetings, Networking day och mycket mer. Vi hos Optimal Kommunikation, sitter och jobbar hemifrån, och. Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare Lena K Samuelsson. Stf ansvarig utgivare.


Plan international sverige

Från 1kronor i månaden kan du vara med och bidra som fadder till ett barn. På Ratsit hittar du Telefonnummer Adress Årsredovisning m. Ett avbrott från skolan är oftast ett avhopp från skolan". Första mensen och konsekvenserna av pandemin påverkar flickors liv och hälsa.


Flickor riskerar att giftas bort, tvingas sluta skolan, utsättas för våld och föda barn medan de själva fortfarande är barn. Med våra medlemmar arbetar vi för en rättvis och hållbar värld genom att påverka Sveriges och EU:s utvecklings- och utrikespolitik.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.