tisdag 12 november 2019

Lamphållare mässing

Fynda möbler och indredning till rea-priser hos Chilli. Gör årets bästa fyn köp online nu! Tusentals smarta, säkra, miljövänliga och energisnåla produkter som lyser upp ditt hem. Bli medlem i Club Clas och du får tillbaka 3% i bonuscheckar på allt du handlar.


Lamphållare Emässing, jordad.

Alltid snabbt och enkelt! Lampsocklar, eller lamphållare som de också kan kallas har vi ett stort och varierat sortiment utav. Oavsett om du söker blanka och fina eller lite ruffigare hållare i industriell stil så går det att finna i sortimentet.


Olika typer utav lamphållare i olika utförande, se separat artikel för exakta specifikationer vad det är för lamphållare. Olika lamphållare i plast och metall med Esockel, finns i flera olika varianter med t. Vippströmbrytare, slät eller gänga med skärmring i flera olika färger om vita, svarta, mässing och guld (plast).


Upphängningsrör M10x1mm äkta mässing oxid L117.

Oavsett om du är inomhus, utomhus, i garaget eller under motorhuven så kan du ta hjälp av vårt sortiment med belysning och elinstallationsprodukter. Nedan finner du vårt sortiment av koltrådsglödlampor, tillbehör och reservdelar till gamla lampor samt annat elmaterial.


Vi har ett stort sortiment med alla tänkbara tillbehör och oavsett om du söker en textilslad takkopp, strömbrytare eller glödlampa har vi vad du söker. Den har skärmringar och en gängad hållare så man lätt kan montera en lampkärm med ringfäste. Gängad utsida och levereras med st mässingsringar.


Vi ljussätter ditt hem, din trädgård eller din arbetsplats med lampor från hela världen. Mycket fin lamphållare att ha fristående på skänken eller i fönstret. Hitta din produkt 2. Artikel-information. Lägg i varukorgen 3. Tydlig information saknas på våra artiklar, vilket delvis beror på att vi bytt plattform (igen) och tyvärr så tar det tid att lägga in bilder o text.


LAMPHÅLLARE ESVART. Clas Ohlson lämnar alltid minst års garanti. Vi är stolta över våra produkter och det är viktigt för oss att du som kund blir nöjd. Därför lämnar vi års garanti på de allra flesta av våra produkter förutom varor av förbrukningskaraktär, och i vissa fall lämnar vi upp till hela års garanti.


Markslöjd till kampanjpriser.

Handla tryggt på Chilli. Dagars Gratis Retur. NOTICE från PR Home - lamphållare i mässing. Lampa - hållare i mässing - INDUSTRI - takupphänge NOTICE. Går att använda även utan ringar. Passar utmärkt att användas tillsammans med textilkabel för att skapa snygga installationer. Invändig M10-gänga på baksidan. Köp gärna till dragavlastare i mässing om den ska användas för att hänga och bära armatur. Singel pendel - mässing rå, med dragströmbrytare.


Funktionell form när den är som vackrast. Vägglampa av mässing med opalvitt glas. Uppgradera dina trötta halogenstrålkastare med detta LED konverteringskit. Mässing : Material: Järn, plast, textil : Övrigt: Maxbelastning kg.


Levereras inom 1-3. Madam Stoltz är specialister inom heminredning och erbjuder allt från textilier till industriella möbler och belysning. Belysningstillbehör till bra priser.


Snabb leverans Härlig kundtjänst dagars öppet köp Låg frakt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.