tisdag 1 oktober 2019

Miljömärkt matta

Upptäck Europas största sortiment av mattor till marknadens bästa priser! Kilands Mattor håller priserna nere utan att tumma på kvaliteten. Vår säsongsrea börjar nu! Stort utbud av moderna och orientaliska mattor upp till 60%!


Miljömärkt matta

Fynda din favoritmatta under vår säsongsrea! Vi har mattor för alla hem och plånböcker. Mattor av naturmaterial (naturfiber) blir allt mer populära.


Både för att de är sköna att gå på, men såklart även för att materialet är både vackert och hållbart. Att välja miljövänliga och stilrena naturmaterial i inredningen ger ett mjukt och harmoniskt intryck till hemmet. Och såklart ett rent samvete. Våra vackra, handvävda mattor tillverkas helt från återvunna plastflaskor, men känns mjuka och behagliga tack vare de fantastiska teknikerna som vår leverantör har utvecklat för att bearbeta garnet.


De ser ut och känns mer som naturlig ull, men är vatten- och mögelbeständiga och lätta att rengöra. Hos mig lade vi in heltäckningsmatta i sovrummet för nåt år sedan. Vet inte hur miljövänlig just vår matta är men jag som har kraftig kvalsterallergi upplever att jag mår bättre på nätterna än innan.


Miljömärkt matta

Precis som du säger så yr det inte omkring utan stannar i mattan tills man dammsuger. GUT (en europeisk miljömärkning av mattor ). Nu har jag därför även börjat se över husets övriga mattor. Det låter ju så klart allra bästa med miljömärkta mattor. Några inköp behöver göras, och högst upp på listan står en matta – med de.


Jag vill ju gärna hitta en miljömärkt eller åtminstone miljövänlig. De är behagliga att gå på samtidigt som de är ojämförligt vackra och slitstarka. Naturfibern ull framställs av pälsen från djur, där det vanligaste är tamfår. En matta kan verkligen ändra hela känslan i ett rum.


Finns i flera storlekar. Vanish Carpet Care Oxi Action Powerspray är en fläckborttagare för möbler som soffor och mattor. Sprayen används för en säker och effektiv borttagning av envisa fläckar från allt från små och stora mattor till soffor och andra stoppade möbler.


Med väggfärg från LADY får du matta, vackra väggar. Miljömärkt med Svanen. Handla dina mattor online hos Cellbes. Hitta den perfekta mattan för ditt hem i vårt stora sortiment.


Snygga mattor till bra priser. Shoppa dina favoriter hos Ellos nu! Gymnastikmattor, träningsmattor, yogamattor, nedsprångsmattor mm. Produkter i paketet.


Låt en matta bli en pigg färgklick på golvet eller blanda mattor i flera olika färger för ett riktigt färgglatt resultat! En miljömärkt matta av återvunna PET-flaskor som effektivt drar åt sig vätan. En skön och vacker matta i naturmaterial gör det mjukt och skönt för dina fötter och sätter samtidigt en personlig prägel på inredningen. Hitta din favorit bland stilrena ripsmattor i 100% bomull.


Den speciella täta gummiblandningen försvårar för bakterier att få fäste och den klarar desinficering med antiseptiska kemikalier. Nitrilgummihalten gör att den klarar oljor, fett och kemikalier samtidigt som den ger mattan en hög slitstyrka och värmebeständighet.


Förutom Apoteas stora ekologiska sortiment har vi också många produkter som är miljömärkta. Mattan kan kompletteras med fasade kanter. Vi vill göra det lättare för våra kunder att ta hänsyn till såväl miljö som hälsa när man väljer, och därför har vi gjort det möjligt att filtrera på egenskapen miljömärkt bland våra produkter.


Miljömärkt matta

Ny färgkarta från Jotun LADY - förnya inomhus genom att måla med årets vackraste färger. Lägg ut en ordentlig avtorkningsmatta både på insidan och på utsidan av din ytterdörr om du har möjligt, så får du en effektiv smutsspärr som gör att du blir av med det mesta av salt, smuts och grus från skor på avtorkningsmattorna utanför och innanför entrédörren.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.