onsdag 4 september 2019

Rullstolsramp säljes

Portabla ramper för alla miljöer. Seniorshop har ett brett utbud av smarta rampar, utformade för dörrar eller bilar.


Rullstolsramp säljes

Vi erbjuder hjälpmedel för seniorer med fokus på kvalitet och kvalificerad vägledning. För att hitta rätt längd på den ramp du behöver ska du ta mått på höjd skillnaden där var rampen ska användas. Här är några exempel: Rollator eller rullstol utan hjälpare. Skicka iväg din beställning nu och hämta dina varor på.


Prisvänlig ramp till rullstol och rollator Här får du en bra och robust rullstolsramp, som passar för många behov. Rampen är framställd i kraftig aluminium, och har en räfflad halksäker översida. En ramp som denna kan användas till både rullstol, rollator, eller bara för rörelsehindrade personer, som inte kan gå i trappor. Användbar till många ändamål En mobil rullstolsramp.


Platta bred lång höjd cm. Finspång - Ramp m lång,90cm bred. På Mascus kan du både sälja och köpa begagnade ramper till salu. En stilren och lättmonterad handikapp-ramp som passar in i dom flesta miljöer,såväl inne som ute.


Aluminiumrampen är försedd med ett handtag för att enkelt kunna bära den med sig. Bredd m Längd m. Klarar tyngre rullstolar såsom permobil. Säljes på grund av ändrade familjeförhållanden.


Vi förenklar din vardag. Netauktion, bilauktioner, konkursauktioner, antikauktioner. Auktion nästan varje dag på vår stora online nätauktion.


Försäljning främst för konkursförvaltare, myndigheter och företag, med inriktning på produkter och utrustningar för företag, verkstäder, myndigheter mm. Du som har produkter som du vill sälja eller värdera är välkommen att kontakta oss. Motor: Volvo MD 6 ca 1HK.


Passagerarkapacitet: personer. Mycket smidig och lätt uppkörningsramp för motorcyklar, trädgårdstraktorer och liknande fordon. Tillverkat i furu med spant av ek och stål. Med sarger för högre säkerhet.


Max belastning: 3kg. Shoppo erbjuder ett stort urval av hjälpmedel för äldre. Här kan du köpa käppar, rullatorer, shoppingvagnar, vuxenblöjor och mycket annat. Fällbar rullstolsramp i aluminium, smidig med bärhandtag.


Mått B-D: 172x(40x2) (172x80cm). Kvaliativa produkter och snabba leveranser.


Friheten att kunna ta sig dit man vill – för alla Vi levererar ramper och förflyttningslösningar från ute till inne, mellan rum, till fordon, och upp för trappor. Välj en rullstolsramp i rätt längd. Ta mått på höjden och ta det gånger 7. Tröskelramp i gummi (ingen montering) 13kr. Hopfällbar aluminiumramp 1eller 2cm.


Rullstolsramp säljes

Höjdjusterbar ramp till ingång mm. Gör affären tryggare med hjälp av våra betal- och avtalstjänster. Smidiga och portabla ramper.


Se mer fordonsfakta och kolla på bilder här hos oss på Bilweb! Med rullstolsramp, belysning i skåp, rullstol, mm. Ca 185cm ståhöjd i skåp. Rester från klistermärken på kaross finns.


Rullstolsramp säljes

I övrigt bra skick, dock begagnat fordon med hänsyn till skick och mil. Enkel att transportera. Finns i 4 9 12 1och 1cm. Handikappramp, 15 2eller 3cm. Spricka i framruta. Har enligt sauml;ljare tidigare suttit monterad i en VWnbsp;Transporter av okauml;nd aring;rsmodell. Rullstolsramp i skick enligt bilder. Gammal gedigen pjäs. Gallerbotten med räcke. Kvistberga rullstolsramp som kan användas lika bra för i- och urlastning av tunga pjäser i paketbilen.


Sitter med snabbfästen i golvet så den är enkel och lätt att ta bort ur bilen när den inte behövs. Iveco med långbäddar Iveco rullstolsanpassad.


Husbil anpassad för permobil med bakgavellyft MB Atego. Fastigheten säljes med diverse inventarier huvudsakligen för hotellverksamhet. Alla lättvikts rullstolsramp annonser.


Köp och sälj lättvikts rullstolsramp, lägg in en annons gratis! Bil säljes : Chrysler Grand Voyager – säljes. Givetvis finns det rullstolsramp på Stinsens minitåg.


Denna lyft säljes på uppdrag av ett hyrföretag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.