fredag 30 augusti 2019

Ljusterapi glödlampa

Nu har vi Club Days och 5% rabatt på Surfplattor. Fri frakt över 5kr, dagars öppet köp och snabba leveranser. Handla på Mediamarkt. Missa inte våra otroliga kampanjer.


Beställ online för snabb leverans. Jobbar du hemifrån? Inred ditt hem med vägglampor. Brett sortiment, beställ online! Betala enkelt med Svea Ekonomi, Faktura dagar, delbetalning, kontokort. Smarta lösningar som gör vardagen enkel och rolig både på kontoret och hemma. Bli medlem i Club Clas och du får tillbaka 3% i bonuscheckar på allt du handlar.


Philips har i samråd med forskare och specialister inom sjukvården tagit fram en serie ljusterapi-produkter som återskapar solljusets positiva effekt, ger dig energin tillbaka eller hjälper dig att vakna mer behagligt under vinterhalvåret. Ljuspåverkan av ögonen får även hjärnan att producera en högre nivå av ämnet serotonin – ett hormon som gör att vi känner oss lyckliga. På grund av dessa effekter använder man ofta ljusterapi som behandling mot vinterdepression.


Att tända fler lampor inomhus räcker inte för att motverka störningen. För att inomhusljus ska ha en behandlande effekt måste det vara minst tre gånger starkare än normala glödlampor eller lysrör. Förutom att ha rätt styrka, så ska ljuset också ha rätt våglängd och vara jämnt spritt. Ljusterapi är dock inte accepterat av alla.


Ljusterapi glödlampa

Många personer är skeptiska, men tester har visat att det faktiskt kan göra stor skillnad för de personer som lider av höst- och vintermörkret. De flesta som har testat en bra ljusterapilampa är oftast väldigt positiva till det. Ett bättre immunförsvar, Motverkar och mildrar depressioner, Ökad prestationsförmåga, Ett plus för din hälsa, kondition, psyke och själ, Mindre trötthet, stress och huvudvärk.


Hos NetOnNet hittar du ett noga utvalt sortiment inom ljusterapi som lyser upp de mörkaste dagar och nätter. Vårt fokus ligger på ljusterapi och ljusets påverkan på människan, detta har varit vårt fokus sedan vi startade för år sedan. Vi erbjuder ett stort urval av bland annat ljusterapilampor, gryningssimulator och lampor för arbetsplatsbelysning.


Ljusterapi glödlampa

Glödlampan med sin klassiska design och glödtråd som avger både värme och ljus. Det finns effektivare och energisnålare lampor idag, men glödlampan har under många år varit en fantastisk uppfinning som har underlättat människors liv enormt. Men tekniken utvecklas och idag har glödlamporna försvunnit nästan helt från marknaden. Glödlampor ger ett behagligt ljus från glödtråden och passar till lampor för hemmabruk eller på kontor.


Glödlamporna finns i olika storlekar på både glas och socklar, från kvalitetstillverkare som Osram, Unison i Häradsbäck och Konstsmide. Få tag på rätt glödlampa och fyll på lagret därhemma.


Innolux är idag Finlands populäraste varumärke med sin klassiska och 60- tals designarmaturer. Hitta den senaste kollektionen. Shoppa nu på Stylight. Du måste ha JavaScript aktiverat i din webbläsare för att kunna använda funktionaliteten på denna hemsida.


Ljusterapi glödlampa

Beurers Daylight lamp TL ger dig ljus när det är mulet, mörkt och motsatsen till soligt, under de mörkare årstiderna. En effektiv behandling mot vintertrötthet är ljusterapi.


Allt du behöver är en glödlampa med rätt färg. Ljuset är flimmerfritt och förmedlas jämnt. Smidigare kan det inte bli – en LED-lampa med inbyggd sensor som känner av när det blir mörkt eller som kan detektera rörelse. Du använder den i en befintlig armatur och kan således fixa belysning som tänds och släcks automatiskt på ett mycket enkelt sätt.


Elgiganten erbjuder ett utbud inom belysning för att du ska få det bästa ljuset i ditt hem. Lampor och Belysning.


Här kan du se vårt produktutbud samt läsa och lära om hur du får rätt belysning på ett miljövänligt sätt med våra lampor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.