torsdag 29 augusti 2019

Köksö med sittplats

Köksö med sittplats

Perfekt samlingspunkt för familjen och ett utmärkt sätt att skapa ett öppet kök. Gå på upptäcktsfärd hos HTH och få inspiration till dina drömmar. Du kan utrusta din köksö med spis, dubbla diskhoar, kyl och frys och underskåp, men den kan lika gärna bara låta den vara extra förvaring och avställningsyta eller matplats.


Det bästa med en köksö är att den ofta blir en social samlingsplats i köket där alla samlas för frukost, minglar medan middagen lagas och kaffet njuts i sällskap eller ihop med en tidning. Mer bänkyta, mer förvaringsutrymme. Vem behöver inte lite mer av bägge?


En köksö eller ett rullbord kan ge dig det extra utrymme du behöver – utan att du behöver göra om köket. Välj mellan olika material samt modeller med hjul (för att det är praktiskt och för att du kan låtsas att du är kabinpersonal på ett flygplan). Genom att addera sittplatser till köksön kan du maximera de sociala förutsättningarna i ditt kök.


Att integrera en matplats med en köksö kan även vara en bra lösning om du har ett litet kök då du får arbetsyta, matbord och förvaring kombinerat i en möbel. En köksö med sittplats är både praktiskt och bjuder in till umgänge. Glöm inte heller belysningen, så att du ser vad du gör på arbetsytan.


Köksö med sittplats

Fundera också på underredet, vill du ha mycket förvaring rekommenderas underskåp med luckor men öppna hyllor är också populärt. Skapa din egen köksö. TÄNKVÄRT OM KÖKSÖAR.


Vill du sitta vid din köksö rekommenderar vi ett överhäng på ca 3mm och att bredden per sittplats är ca 6mm. Kontrollera att det går att dra fram fläktkanal, el och avlopp om du vill ha häll och vatten i ön. Sittplatser gör din köksö mer social med utrymme för mingel, fika och enklare middagar. Förläng bänkskivan för att ge plats åt dina sittplatser.


Utgå från ditt kök och vilken typ av köksö som fungerar bäst i rummet – fristående ö, halvö eller mobil köksö. Inreder du ditt kök med en köksö får du möjlighet till god förvaringsplats och massor av bänkyta. Väljer du en köksö med sittplats får du en trivsam samlingsplats både under och efter matlagningen.


Men kom ihåg att köksön kräver plats. Många väljer att bygga en köksö med sittplats, allt för att kunna göra ön så tillgänglig och öppen för umgänge som möjligt.


Köksö med sittplats

Genom att låta bänkskivan sticka ut lite längre på en av sidorna får du plats med stolar som gästerna kan sitta på medan du lagar en härlig helgmiddag. Upptäck vårt koncept för köksöar – S45. Med Sfår köksön en modern och avskalad känsla.


Mät köket och räkna ut hur stor köksö som ryms – sedan kan du fylla den med funktion. Ju mer som ska installeras, desto noggrannare bör man vara med att undersöka vad som krävs för el, vatten, avlopp och ventilation. Inspireras av olika köksöar och planlösningar här. Avgränsar mot vardagsrummet.


Har du ett stort kök med en öppen planlösning är köksön en snygg och smart rumsavdelare. Här kan du också få plats med extra sittplatser, kanske i form av barstolar, där familjen och matgästerna kan vara delaktiga i matlagningen. Jag vill ha en köksö med sittplatser.


Letar inspirationsbilder, men hittar inte den där klockrena varianten. Köksöar med sittplats. Matchar detta ett av dina drömscenarion, så är en köksö med sittplats den rätta lösningen för dig. Här kan du både välja en lite förhöjd bardisk, en bänkskiva som sträcker sig ut över köksön – eller lägga till en bänkskiva som en förlängning av köksön.


Nerostein - leverantör av sten, granit, marmor, kvarts och keramik bänkskivor. Sparad av NeroStein. En köksö på hjul kan med enkelhet flyttas runt i köket om man önskar en annan placering av köksön. Trygg E-handel med 3dagars öppet köp.


Bredda hallen med ett djup av en garderob med skjutdörrar - bred hall med förvaring är bra tycker vi.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.