fredag 2 augusti 2019

Jula trall

Stabila och lättrullande trallor för smidig hantering. Köp online med fri frakt! För 2liters fat i galvat stål. Med öppen botten eller tät botten.


BAUHAUS har låga priser på trall i olika utföranden. En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online.

Gratis att använda! Golvplattor till balkong – Sök igenom de bästa fastigheterna på Mitula. Du får en underhållsfri trall som varken behöver oljas in eller behandlas. Komposittrall 17-Inkl.


Kärt barn har många namn: Trallruta, klicktrall, balkongplatta, trätrall, golvplatta, eller golvtrall, alla betyder de samma sak. En kvadratisk ruta som du med hjälp av ett klicksystem på undersidan kan bygga ihop och bilda ett golv. Trall är ett bra sätt att snygga till din utomhusyta, uteplats eller ditt balkonggolv – det går snabbt och är enkelt att lägga.


En stor fördel är enkelt underhåll, rengör det regelbundet med en mild tvållösning så håller du ytan ren och fräsch.

Trall komposit är naturligt trä som har kombinerats med andra material för att förstärka dess hållfasthet och färgbeständighet. Det innebär att komposittrall rör sig mindre och dessutom skiftar mindre i färg. Träkomposittrall är dessutom en underhållsfri trall som varken behöver oljas in eller behandlas.


Snabbfixa balkongen eller altanen med hjälp av golvplattor som du lägger ut och knäpper fast i varandra. Vi har plattor i olika utföranden och material. Eller satsa större och lägg ny trall.


Fint för ögonen och skönt för fötterna. Att trätrallen dessutom är miljömärkt får du på köpet. En bonus för både dig och miljön. Jula i lugn och ro! Högtidsdagar skymtar runt hörnet. Letar du efter produkter inom trallgolv? Då har du kommit helt rätt! Här ser du ett urval av vårt sortiment. Många är smarta, andra är roliga.


Självklart hittar du ännu fler produkter inom trallgolv i våra varuhus. Välkommen att fynda på ÖoB !

Gedigen och välgjord trall av akacia för balkonger, terrasser och uteplatser. Behandlad med teakfärgad olja. Underdel av UV-beständig plast. Skruvar av galvaniserat stål.


Ett paket räcker till m2. Vi på AJ Produkter har års erfarenhet av inredning och erbjuder alltid oväntat mycket för kontor, skola, lager och industri. Hos oss hittar du tusentals kvalitetsprodukter till bästa pris och smarta lösningar anpassade efter dig som kund – allt för en bättre arbetsplats!


Praktiskt trädgårdssystem för trallen! Trall decklight är perfekt belysning för att skapa stämning i din trädgård eller på uteplatsen. Den medföljande transformatorn kan kopplas till en skymningssensor som gör att spotarna tänds när det börjar skymma. Lamporna är utrustade med LED-lampor som ger ett starkt men behagligt sken.


Håltagningsmåttet är mm. Trall Impregnerad Grön är en vanlig, slät trall. Med den räfflade sidan får du både möjlighet att leka med mönster i bygget, samt ett effektivt halkskydd.


Denna trall har ett exklusivt uttryck och ger en lyxig känsla.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.