måndag 6 maj 2019

Toppförspeglad e27

Toppförspeglad e27

Tänds till full styrka direkt och är dimbara. Snygg att använda som den är, eller med lampskärm. Sprider ett varmt, dekorativt ljus, samtidigt som toppförspeglingen minskar risken att bländas. Som alla våra ljuskällor är den gjord med energisnål LED.


Produktinformation. Silvertopp med klartglas under. Levereras inom 1-arbetsdagar. Ledlampa från UNISON.


Dessa lampor har den så kallade filamenttekniken vilket gör att lamporna ser ut som de klassiska glödlampornas glödtrådar. Toppförspeglad glödljuslampa Esockel 40W 230V. Dessutom är de dimmbara och ger ett varmvitt sken. Beställ LED- toppförspeglad lampa Edroppe 8silver bekvämt online Toppkvalitet Hög servicenivå Betalning med Klarna Rådgivning från fackpersonal Beställ nu!


Den moderna ljuskällan är försedd med tunna filamenttrådar med LED-dioder. Lagerstatus : i lager. Ger ett varmvitt ljus och är fullt dimbar. Energiförbrukning (Watt): 4W.


Ljusflöde (Lumen): 3lm. En toppförspeglad Eglödlampa i silver. Lampan har en styrka på 100W. Alltid snabbt och enkelt! E-ljuskällor – från glödlampan till lysdioden. Alla kommer ihåg den goda gamla glödlampan med E-sockel, men den får faktiskt inte tillverkas längre. Sedan kom halogen- och energisparlamporna med E-socklar som gjorde det möjligt att behålla gamla favoritlampan, även utan glödlampan.


Dessa Retro lampor är mindre kostsamma på grund av deras långa medellivslängd samt deras låga energiförbrukning. LED filament Atoppförspeglad Efrån Airam. Clas Ohlson lämnar alltid minst års garanti. Vi är stolta över våra produkter och det är viktigt för oss att du som kund blir nöjd.


Toppförspeglad e27

Därför lämnar vi års garanti på de allra flesta av våra produkter förutom varor av förbrukningskaraktär, och i vissa fall lämnar vi upp till hela års garanti. Tack vare den vackra vintage-designen är ljuskällan ett vackert blickfång även utan armatur samt kan utöver öppna lampor även användas till dekorativa belysningsändamål. Glömt ditt lösenord? Antal: PRIS: kr.


Inklusive moms Exklusive moms. ELED toppförspeglad filament 4W ELED-lampun yläosa peilaa samoilla mitoilla kuin normaali normaali lamppu. Relaterade produkter. För att ge dig bättre service använder vi cookies.


Genom att fortsätta på sidan godkänner du vår användning av cookies. Högre kvalitet och ett bredare utbud har gjort det enkelt att skapa intressanta och funktionella ljusbilder. LED-tekniken har öppnat nya möjligheter.


Toppförspeglad e27

Vi ljussätter ditt hem, din trädgård eller din arbetsplats med lampor från hela världen. Logga in för att se. Denna lampan är dimmerkompatibel.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.