fredag 3 maj 2019

Italienska designlampor

Nu har vi Club Days och 5% rabatt på Surfplattor. Fri frakt över 5kr, dagars öppet köp och snabba leveranser. Handla på Mediamarkt. Missa inte våra otroliga kampanjer.


Beställ online för snabb leverans. Jobbar du hemifrån? Välj och vraka bland våra snygga möbler och inredning. Betala enkelt med Svea Ekonomi, Faktura dagar, delbetalning, kontokort.


Grundarna Carlo Urbinati och Alessandro Vecchiato gillade den nyligt lanserad ljuskällan Halogen-lampan och ville formge nya designlampor som tog tillvara på den ljustekniken. Exempel på lampor som fått stort genomslag är Foscarinis Lumiere, Mite och Twiggy.


Och det är ju ingen slump att de har sitt huvudkontor i Venedig där Muranoglaset har sitt ursprung. I nära samarbete med glasfabriker och glasblåsare - och inte minst med välkända designers - skapar Foscarini spännande lampor som passar in i alla rum. Den revolutionerande halogenlampan har precis introducerats på marknaden och företagets vision är att utforska ny teknik inom belysning samtidigt som man vill skapa designade lampor som förmedlar känslor.


Gino Sarfatti var en inflytelserik italiensk designer som skapade över 4lampor under år. Hans 5bordslampa är fortfarande en mycket populär lampa som använder indirekt belysning för att ge ett bekvämt ljus inslaget i fantastisk design. Astep och Alesandro Sarfatti, barnbarnet till Gino Sarfatti.


Sedan första början har Oluce samarbetat med otal framgångsrika formgivare, vilket resulterat i en mängd klassiker och prestigefulla priser. En tredje man var med att skapa designhistoria, den italienska arkitekten Paolo Rizzatto, som lyckades att kombinera design och teknologi.


Italienska designlampor

Både Arteluce och Luceplan skapade den ena ikonen efter den andra. Vi måste jobba i alla riktningar och i hitta lite innovation i varje riktning brukade min far säga och han hade rätt. Italienska designlampor med hög innovation och kvalitet. Vi har lagt i riktigt läckra lampor från Italien på belysningsdesign.


De är inte särskilt billiga men. Fynda möbler och indredning till rea-priser hos Chilli. Gör årets bästa fyn köp online nu! Markslöjd till kampanjpriser.


Italienska designlampor

Här kan du se några av de mest ikoniska och hyllade designlamporna från italienska designers under en period av år. Kända italienska designers som Gino Sarfatti, Gio Ponti, Vico Magistretti var pionjärer både före och efter andra världskriget i italiensk design och skapade inte bara lampor, utan… Läs mer »Ikoniska italienska.


Astep är italiensk design, här hittar du bl. FLOS står för nyskapande belysning för den trendkräsna, lampor som ser lika moderna ut år efter år. Köp din nya lampa från märker Astep.


Astep är ett erkänt och traditionsrikt familjeföretag från Italien. Med italiensk passion och en vilja att flytta gränser, skapar Astep gång på gång fantastiska och innovativa kollektioner. Flos grundades av Dino Gavina och Cesare Cassina, och efter ett par tidigare försök med möbeldesign, fann de ut att det var belysning de ville satsa på. Det gäller oavsett om det till exempel är italienska, svenska eller danska designlampor vi köper in.


Vi köper in i stora partier, vilket innebär att du alltid kan hitta billiga lampor i vår webshop. Vi älskar lampor, och vi vill gärna säkra att du får en fantastisk köpupplevelse när du handlar hos oss. Kvalitet och design är vad vi brinner för. Det är läckra designlampor som kan ge dig den belysning som du saknar i hemmet.


Italienska designlampor

Vägglampor täcker nästan alla behov när det kommer till belysning. Vi har erbjudande på designlampor med märken som: Fabbian, Diesel, Flos, Light-Point, Scottlander och många andra läckra märken.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.