torsdag 14 mars 2019

Mekonomen

Handla Reservdelar 30% billigare till bilmärken, beställ idag! Vi erbjuder ett brett och lättillgängligt utbud av prisvärda och innovativa lösningar och produkter för konsumenter och företag. Mer information finns på Tiendeo! Förutom service utför vi även reparationer på alla bilmärken.


Mekonomen

För avancerad felsökning och diagnostik använder vi det toppmoderna MekoTech Diagnos -programmet från världsledande tillverkare. Stäng Länk med lösenord har skickats. Syftet är att möjliggöra värdeskapande framtida tillväxt.


Mekonomen

Med kunskap och utrustning som dagens bilar kräver utför vi service och reperationer på i stort sett alla bilmärken - snabbt och till ett rimligt pris. Fabriksgarantin gäller fortfarande om du servar och reparerar din bil hos oss.


Förstår inte hur stackars naiva människor blir snuvade på sitt hederligt intjänade pension eller lön. I butiken finner du Skandinaviens bredaste utbud av prisvärda produkter som gör BilLivet enklare. Vi erbjuder allt ifrån barnbilstol till avgassystem, med hjälp av vår kompetenta personal får du alltid den hjälp du behöver. Mekonomen har 3verksteder fordelt over hele Norge.


Viktig information. Den mest använda koden vi erbjudit genom tiderna är en kod som gav 30% rabatt på service eller reparation. Något som alla bilar behöver för att må bra.


Storegårdsvägen 32. Man hävdade att läckaget uppstått på grund av att glykol blandats med vanligt kranvatten istället för med destillerat vatten. Vill du hitta det du faktiskt behöver till bilen så finns det du behöver som både privatperson och företag. Nu försökte de blåsa fel kund och efter ett antal samtal var bilen helt plötsligt klar och en mycket dålig förklaring presenterades.


Gruppen har nu aktiverat en försäkring som ger den tillgång till expertis och som ska minska den ekonomiska skadan. Välkommen till butiken på Hisingen!


Vi vill vara den första du kontaktar när du behöver något till din bil. Oavsett om du söker en takbox, barnstol, bromsar eller sprayfärg. Det du inte hittar på vår hemsida löser vi oftast ändå genom andra kanaler.


Så tveka inte att kontakta oss när du. Våra mekaniker och biltekniker kombinerar erfarenhet och upparbetad ”know how” med modern teknik och IT. I have fix all so the only you need to is drag it to you´re resources folder and start in in the server.


Hanser as new Chairman of the Board. Reservdelskedjan har klarat vårens utmaningar oväntat väl vilket lyft aktien. Finns det mer uppsida? Vår ambition är att du som bilägare ska känna dig trygg och nöjd med din bil.


Vi ser därför till att den tekniska biten är i toppskick så kan du fokusera på annat! Det kan jämföras med ett resultat på 1miljoner samma period i fjol. Intäkterna uppgick till 2. Bolaget erbjuder ett brett utbud av reservdelar och tillbehör till bilar, från däck och fälg, bromsskivor, takboxar, till rengöringsprodukter och övriga motorkomponenter. Försäljning sker via bolagets fysiska butiker samt via E-handeln.


Vi servar samtliga bil- och årsmodeller med den senaste tekniken och utför alla typer av reparationer. Vi är även godkända av alla försäkringsbolag för att utföra försäkringsskadereparationer.


Mekonomen

Läs Aftonbladets samlade rapportering om företaget här. Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att använda siten godkänner du att cookies används för detta ändamål. Du sköter bokning via telefon, mail eller över disk hos oss.


Du erhåller minst års garanti på reservdelarna och stämpel i serviceboken. Våra medlemmar erbjuder sina kunder bästa möjliga service och högsta kvalitet. MRF ställer höga krav på sina medlemmar när det gäller miljö, ekonomi och kundservice. Flera av våra innehav har gått kräftgång under de senaste månaderna och nu tryckte vi slutligen på köpknappen under turbulensen i början av året.


Imorgon lördag kör vi Superhelg med 25% rabatt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.