tisdag 19 mars 2019

Inredningstips

Svenskt Tenns sortiment. Gör årets bästa fyn köp online nu! Köp skandinavisk design hos designonline. Tusentals nöjda kunder!


Nya produkter och många nya erbjudanden presenteras varje vecka hos Nordic Nest.

En skön soffa att krypa upp i, en fluffig matta under fötterna eller en värmande filt att dra på sig under kvällen. Vem vill inte ha ett mysigt vardagsrum? Låt inredning ta ti hitta din väg och din personliga stil och glöm inte: bra belysning. Andrea Brodin med bloggen Andrea Brodin: Bra belysning.


Det spelar ingen roll hur fint du bor, bra belysning förhöjer alla rum. Våga vara personlig. Häng upp ett vintagefyndat nattlinne på en trägalge.

Utgå från en mjuk färg i basen och toppa inredningen med färska gröna kvistar. Ställ en dagbädd på bästa platsen, tex under ett fönster, i vardagsrummet. Samla på dig speglar på olika loppisar och gör en spegelvägg över matsalsbordet. Snart hittar du här massor med tips och inspiration till inredning av ditt hem!


Vardagsrum är en central del i de allra flesta hem. Oavsett om du drömmer om ett vardagsrum som är stort och luftigt eller litet och mysigt med en massa kuddar och lampor kan du hitta inspiration här. Ett vardagsrum med mörka färger, mjuka mattor, generöst med fluffiga kuddar, plädar, böcker och tavelväggar låter mysigt, eller hur? Här bjuder vi på inspiration och inredningstips till vardagsrummet.


Att bädda sängen med rätt antal kuddar är knepigt. Det ska vara tillräckligt många kuddar för att sängen ska se inbjudande ut, men det ska inte vara för många så det tar tio minuter att ta sig in i sängen.


Våra bästa inredningsidéer! Fynda möbler och indredning till rea-priser hos Chilli. Utforska peaceofhome. Visa fler idéer om inredningstips, inredning, nordisk jul.


Bra belysning gör känslan i hemmet eller på kontoret så mycket bättre.

Med en genomtänkt ljussättning kan du skapa precis den stämning du vill ha, och anpassa funktionen efter årstid och behov. Du sover ungefär år av ditt liv, så självklart är din inredning i sovrummet viktig! Inredningstips " på Pinterest.


Vi har samlat bra tips på hur du kan tänka innan du sätter igång. Det finns mycket som skapar ett mysigt sovrum – från möbler och textilier till rätt sovrumsbelysning. Läs våra reportage för inspiration.


Vi har tipsen och lösningarna som ger dig ett hemtrevligt kök – så här inreder du för att få ett mysigt kök! Särskilt bra för stela, trista, vita kök. Exempelvis kan du placera ditt skrivbord bredvid din säng för att även kunna använda den som nattduksbord.


På det sättet kan du använda din bordslampa för att arbeta när du sitter vid ditt skrivbor och sedan som en läslampa när du ligger i din säng och läser en bok. Foto: Husfoto för Skandiamäklarna. Nyproduktion med tidlös charm. På Danska vägen 71B, Göteborg, hittar du den här fräscha 5:aren högst upp i huset.


Den nyproducerade vindslägenheten är modern rakt igenom, men med en charm som du bara hittar i en vindsvåning. Hur kan man inreda liten lägenhet större ?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.