måndag 18 mars 2019

Hide a lite jolly pro kopplingsschema

Hide a lite jolly pro kopplingsschema

Köp belysning tryggt och bekvämt. Alltid till bra priser! Välkommen med din beställning! Vi är med dig – hela vägen. Handla hos Bygghemma. Våra priser tål att jämföras. Ibland hittar du kanske inte den produkt som du söker till ditt projekt i vårt utbud. Dessutom är Jolly Pro en dimbar konverter som kan variera ljusintensiteten på dom anslutna. V styrsignal, potentiometer eller via en eller flera normalt. Anslutningar ska utföras enligt respektive kopplingsschema.


Hide a lite jolly pro kopplingsschema

Jolly Pro är en LED konverter för drift av konstantspännings dioder (10V, 12V, 24V) och konstantströms dioder (350mA, 500mA, 700mA). Funktionen väljs med hjälp av DIP-switcharna bredvid kopplingsplintarna, under täcklocket. Se kopplingsschema i marginalen. När den tillförda energin sedan blir lägre så kan resultatet skilja sig lite beroende.


Vid konstruktionen av RS PRO LED har Steinels. Genom att trycka lite längre på knappen dimrar man upp eller ned (varannan gång). Dimbar med 1-10V eller Push. Kan kopplas ihop med upp till 9st extra likadana via en synck kabel.


Lite svårt att förstå vad du menar men kan göra ett försök. För det första så går Jolly INTE att dimmra på primärsidan. Kvalitet till bästa pris hittar du online hos Bygghemma. Går även att använda utan dimning.


Svara Nytt ämne Sök i ämne. LED-lampor är energisnåla, alstrar lite värme och håller länge, vilket är en enorm fördel både för ekonomin och säkerheten. Kraftfull allt-i-ett-konverter för LED med inbyggd PWM-dimmer. Men då de flesta LED-lampor är gjorda för V eller V krävs en transformator, eller ett drivdon, som omvandlar den höga spänningen i vägguttaget till en acceptabel nivå som LED-lampan klarar av.


Vissa LED-armaturer kommer med inbyggda drivdon, men. Enkel att ställa in. Klarar driva flera typer av LED-ljuskällor. Levereras med synkkabel 15cm.


Vi har LED Driver Jolly MD-Multidriver för snabb leverans. Kontakta oss för ditt val av drivdon och transformatorer Vi på LEDshopen hjälper dig hela vägen!


HIDE - A-LITE LED Driver Converter Jolly MD Push Pro - LEDshopen. JOLLY PRO Led Dimmer. Har en kapslingsklass IPunderifrån och med den medföljande silikontätningen även IPrunt om. Hide a lite Jolly Round 350.


Professionell rådgivning. Logga in för att se prisuppgifter. Jag byggde ett litet entrétak och satte in hidealite spot mini ip(700ma led) och drev med en jolly pro.


Jag tyckte att jag gjorde allt rätt, men i mörkret och kylan kan jag ha vänt polariteten fel på ledslingan (3st). När jag sen slog på strömmen lyste inga lampor. Jag ska driva 3-4st 5watt ledspottar och när jag läser produktbladet så står det att båda klara 15w vid 350mA som mina är men vid högre mA så. Flyttade nyligen in i ett hus där köket är renoverat och som köksbelysning sitter en hide a lite extend list under bänkskåpen.


Hide a lite jolly pro kopplingsschema

Det är en hide a lite jolly pro trafo samt tillhörande dimmer till ledskenan. Det surrar något förbannat direkt man inte kör belysningen på fullt ös. Drivdon Hide-a-lite Jolly.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.