torsdag 31 januari 2019

Grön laserpekare

Hos oss hittar du allt inom batterier, lampor, strömförsörjning och IT. Tusentals smarta, säkra, miljövänliga och energisnåla produkter som lyser upp ditt hem.


Bli medlem i Club Clas och du får tillbaka 3% i bonuscheckar på allt du handlar. Gröna laserpekare började dyka upp på gatorna bland ungdomar för 7-år sedan.


Ungefär samtidigt började rapporterna om yrkesförare och räddningspersonal som beskjutits med grön laser. Spara pengar när du köper i vår webbutik.


Laserstrålen kan ha olika färger, ofta är den rö men ibland kan den vara grön eller blå. En laserpekare är ungefär stor som en penna eller en mindre ficklampa. En grön laserpekare av hög kvalité, inklusive batteri. Detta är en grön laser för dig som vill ha kvalité.


Kraftig aluminium gör pekaren stabil att hålla och gör att den tål lite tuffare tag. Chassit fungerar även som kylare vilket gör att pekaren kan lysa längre perioder utan att bli överhettad.


Kundservice Köpinformation Kontakta oss Order direkt Integritetspolicy. Grön laserpekare för proffs 20mW. Professionell laserpekare i mässing i absolut toppkvalité. Riktigt gedigen och tung.


Grön laserpekare

Med stark laserpekare menas batteridrivna laserpekare i laserklass 3R, 3B och 4. Vanligtvis innebär det laserpekare som är starkare än mW. Hos Timråpolisen, som handskats med flera fall där busschaufförer blivit belysta med grön laser, är man inte så noga med återvinningen.


Grön laserpekare

Där vill man bara ha bort dem så fort som möjligt. Det krävs tillstånd även för att hantera starka laserpekare i laserklass 3R, 3B och 4. För dig som gillar att fylla verktygslådan och fixa själv!


Här finns problemlösare i form av handverktyg, elverktyg och maskiner, samt svets- och tryckluftsprodukter. Sveriges största utbud av batteri - inga avgifter och garanterat bra service! Vi finns där för dig!


Samt dagar returrätt! Batterier till det mesta! Du vet väl att vi också har mängder av reservdelar. Det är bra för dig och bra för miljön.


Grön laserpekare

Grönt ljus uppfattas ca gånger starkare av våra ögon, så även om den har låg effekt ter den sig som ganska stark. Undersök ljusbrytning i ett prisma eller genom ett gitter etc.


Tekniska data: Effekt: mW Våglängd: 5nm, grön Diameter: juspunkt ca. Relaterade produkter. Säljes ej till privatpersoner! Laserns färger i denna kategori är röd eller grön.


Laserpekare grön, våglängd 532nm. I klass två återfinns vissa laserpekare som kan ha en skadande effekt på ögat, men vi hinner ofta reagera och blinka så att skadan inte blir stor. För klass tre kan det krävas tillstånd för användning.


Denna laser är starka gröna pekare och används vid nattklubbars ljusshower. Med presentationsenhetens inbyggda gröna laserpekare kan du styra din publiks uppmärksamhet mot kritisk information i ditt innehåll.


Perfekt för PowerPoint-presentationer, webbplatser eller alla typer av dokument som du vill dela. Den gröna lasern fungerar på ytor där röda lasrar inte kommer att synas.


Ersätt den gamla pekpinnen med en laserpekare ! Den röda laserpunkten syns. Kombinationspenna med fyra funktioner. Stylus-pennan ämnar inga fingeravtryck och repar ej. Lämplig för mobila enheter med pekskärm.


Svart eller silver.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.