fredag 9 november 2018

Iris lights ljusslinga

Hos Nordic Nest hittar du skandinavisk inredning och design för hemmets alla rum. Dom senaste trenderna. Inredningstips och stilar.


Jämför olika ljusslingor och köp det som passar din bostad och trädgård! Hitta den perfekta ljusslingan för inomhus- och utomhusbruk på Ellos. Upptäck vårt sortiment av ljusslingor. Oavsett om det är till en plats för kontemplation och lugn eller för lek och glädje så har vi en ljusslinga som passar.


Du hittar dessa smarta och fina ljusslingor här hos oss på My White Countryhouse i tre olika storlekar. Vi har lagt upp i sortimentet 10-slingan som passar bra till att lägga på ett bord vid festliga tillfällen och den passar också bra till att användas vid trånga utrymmen där du vill lysa upp och dekorera med en liten ljusslinga. Irislights ljusslingor.


Lys upp ett dukat bor en praktfull vas, en byrå, en stege eller en vacker väggspegel genom att låta stämningsfullt ljus lysa från ljusslingan med handvirade trådar och bollar i olika färger. Slingan har stickpropp och strömbrytare på sladden.


Denna ljusslinga med bollar passar perfekt i fönstret, på bordet eller i barnrummet. Färg: Graphic Grey. LED-slinga med utbytbara lampor. Extra lampor finns att köpa till.


Nya produkter och många nya erbjudanden presenteras varje vecka hos Nordic Nest. Free Shipping on Orders Over 30€! Vi hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Delbetala i upp till månader.


Passar i barnrummet eller vilket annat rum som helst! På ljusslinga sitter stycken lampor. Finns i 1 2 och lampor. Mindre skillnader i storlek och form kan förekomma.


Alltid snabb leverans hem till dig. Fin att dekorera på dukat bord. Ljusslingan är totalt meter. Dekorera ditt hem med en ljusslinga från Ellos.


Lys upp ett hörn, det dukade bor en praktfull vas eller din väggspegel genom att låta det stämningsfulla ljuset silas genom dessa handgjorda bollar av tråd. Du kan välja en ljusslinga som ansluts till vägguttaget eller drivs med solcell eller batteri. På en del ljusslingor är dioderna helt rena, andra är utsmyckade med figurer. Flera har lampor med design som liknar glödlampor, det finns transparenta och färgade.


Iris lights ljusslinga

Köp online och välj om du vill hämta i varuhus eller få hemleverans. Gå till butik: Kids-World SE. Lamporna är utbytbara och bollarna är virade av tunt bomullssnöre. Hitta deals från butiker och läs omdömen på Prisjakt.


Igår kom den fina ljusslingan som jag beställt från Lilla Enja! Man kan även skräddarsy sin ljusslinga om man inte gillar någon av de kombinationer som redan finns. Vid varje lampa sitter en färgad boll av snöre som gör skenet från LED-lampan mjukt och tonat.


Iris lights ljusslinga

Häng upp den i fönstret, på väggen, längst golvet eller fyll en stor glasvas med lysande bollar. Morning Mist är en vacker ljusslinga med stycken bollar i olika färger som är gjorda av tunn handfärgad tråd. Du kan placera din ljusslinga var du vill i ditt hem, den är både vacker och en inbjudande inredningsdetalj.


Gratis frakt vid köp för över 8SEK × Varna är lagd i varukorgen. Klart man vill sätta ihop sin färgkombination själv! Vi är alla olika och tur är väl det. Letar du ljusslinga ? Hos NetOnNet finner du ett stämningsfullt sortiment av ljusslingor.


Iris lights ljusslinga

Snabbt och smidigt - beställ idag med leverans imorgon!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.