onsdag 24 oktober 2018

Globen bordslampa

Globen bordslampa

Handla online hos Lysman! Brett sortiment och låga priser. Stort utbud av bordslampor. Välj och vraka bland våra snygga möbler och inredning. Ljuskälla ELED Filament Glob Opal mm 5W. MYSIG BESLYNING INFÖR JULEN Visa alla. Den har dessutom funktionen att kupan går att vinkla för att skapa ett spännande uttryck. I deras sortiment hittar du bordslampor, vägglampor och plafonder med ett kreativt och spännande uttryck.


Globen bordslampa

Globen -lighting - Shoppa säsongens modeller hos Ellos till bra priser. Inredning i alla prisklasser och för alla hem. Prisvärd heminredning och hemtextil för ditt hem.


Gardiner, sängtextil och dekoration. Vi erbjuder alltid inredning av högsta kvalitet och till riktigt bra priser! Globen-lighting - Shoppa säsongens modeller hos Ellos till bra priser.


Min vagn Item(s) - Kr0. En lampa är något som skall skapa och förändra en sinnesstämning. Det är något som med sin form och närvaro kan utmana den traditionella bilden genom att vara en central accent i hemmet.


Globen Lighting lampor är mer är något som ger det livsnödvändiga ljuset. Jotex LEE bordslampa 799. Kolla in Elons stora sortiment av bordslampor.


Vi har bordslampor från stora och etablerade leverantörer som lyser upp ditt hem. Våra bordslampor passar alla dina behov i alla typer av miljöer. BORDSLAMPA GLOBEN LIGHTING VEGA SVART. Kvällsöppen kundtjänst Öppet till på vardagar.


Smidig leverans Hemma på 2-dagar för. Dekorera med fin lampa! Marcel är en unik och inspirerande lampa som ger en unik känsla på möbeln den placeras på.


Med sin svarta enkla färg passar lampan diskret in i alla miljöer. Transparent kabel med brytare. Den är tillverkad i metall och är monterad på en fot av marmor, vilket ger en lyxig känsla.


Den transparenta kabeln har en praktisk brytare som gör det enkelt att tända och släcka efter behov. Den eleganta och perfekta bordslampan ! Savoy är en bordslampa med tre böljande blad i mässing och en opalfärgad rund glasboll. Den är lika mycket en bordslampa som en fin dekoration.


Placera lampan på nattduksbordet, sidobrdet, i vardagsrummet eller varför inte i hallen? Oavsett vart den står kommer den att dra till sig blickar från alla besökare och göra ditt hem lite lyxigare.


En lampa som även fungerar utmärkt som en enkel dekoration när den inte används som belysning. Brytaren sitter på sladden. Med dess teleskopkonstruktion passar den lika bra som skrivbordslampa som sänglampa. Lampan är kromfärgad med svarta detaljer.


Snygg som inredningsdetalj till barnrummet! Mått: Hx Bx Dcm. Denna bordslampa tar dig upp till rymden. Bordlampa i 3D glas!


Den har en spektakulär effekt när lampan är tänd och passar lika bra som en inredningsdetalj när den är släckt. Placera den i bokhyllan, i barnrummet eller i fönstret. Det är en mindre dekorativ lampa som illustrerar månens ljus som skimrar över staden när mörkret har lagt sig, perfekt stämningsbelysning på byrån eller i bokhyllan.


En vacker och graciös bordslampa som ger ditt hem en känsla av lyx. Tack vare sina lampskärmar ger lampan ett behagligt sken ifrån sig och passar lika bra på sidobordet som i sovrummet. En lampa tillför mer än bara ljus och ger ditt hem en fantastisk dekorativ look. En bordslampa som även är en vacker skulptur, placerad på en svart fot i marmor.


Globen bordslampa

Orbit har en dold ljuskälla och ger ett stilfullt indirekt ljus. Design: Anna Andersson. Med vårt breda sortiment hjälper vi dig att hitta din bordslampa. Vi har nordens största sortiment av bordslampor.


Vi har alltid fri frakt på beställningar över 500.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.