tisdag 23 oktober 2018

Extraljus led ramp biltema

Välkommen in till hela familjens varuhus. Glöm inte att även besöka vårt café under ditt besök i våra varuhus. Effektivt extraljus med st.


Extraljus led ramp biltema

Osram SMT LED -celler som ger full ljusstyrka från start. Lyser med bred och vit ljusstråle. Svart hus av aluminium, lins och reflektor av polykarbonat och monteringsfäste av rostfritt stål och gummiklädd kabel.


Extraljus led ramp biltema

Monteringsdetaljer medföljer. Mycket enkel att montera. Med fläkt för kylning, inbyggd drivenhet och kabel. Följande extraljus testas: Biltema 2mm LED. Hanma Hilux 5Ramp rad. Biltemas LED - ramp är byggd av tre små reflektorhus med två lysdioder i varje, monterade på en lackerad plåt. Det gör den känslig för stenskott och rostangrepp. Ljuset är ganska kort men med bra bredd. Lamporna kan enkelt justeras dit man vill.


Vi kunde inte få lampan i mitten att nå samma längd som de två yttre. För inkoppling av extraljus. Med relä, kablar, kabelskor, strömbrytare samt kopplingsschema. RELÄ-KABELSATS EXTRALJUS.


Led ljusramper eller led extraljus ramp som det också kallas har blivit ett allt mer populärt val bland våra kunder. Led ljusramper erbjuder ett mer ”slimmat” utseende än vanliga led lampor till bil och lastbil samtidigt som de avger mer ljus per investerad krona. Här hittar du LED-ramper i alla prisklasser som passar alla typer av fordon, bil, lastbil, arbetsfordon, ATV etc.


LED -ljusrampens lysdioder tänds omedelbart och drar lite energi i förhållande till hur mycket ljus den ger. LED Ramp för bättre helljus på din bil med en riktigt bra ledramp från Xenonkungen. När det gäller LED -ljusramperna så är det endast en kabel med DT-kontakt som ska paras ihop med reläsatsen, det är "Plug-and-play", även extraljus med extern ballast har "Plug-and-play"-kontakter.


Din ledramp-butik på nätet, vi har även färdiga paket redo för installation till bra pris. Sveriges bästa priser.


Extraljus led ramp biltema

En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Gratis att använda! Alltid i lager, snabb leverans och låg fraktkostnad.


De högpresterande LED -ljusen från Avelux finns både som traditionellt runda lampor och ramper. Båda har den senaste LED -tekniken från Cree och ger ett mycket fylligt och jämt ljus med bra bredd och längd.


LED är perfekt för extraljus : du får ett snyggt och kallvitt ljus med en i stort sett obefintlig upptändningstid samtidigt som ljuset är dig troget länge tack vare sin rejäla livslängd. LED är betydligt mer vibrationståligt och stöttåligt än både xenon och halogen.


LED extraljus är betydligt enklare att montera än Xenon p. STRANDS Nuuk Diamond. Den sofistikerad LED - rampen som ger ett rent, avskalat och tilltalande intryck. Det finns extraljus och så finns det extraljus.


Extraljus LED - ramp. Det finns strålkastare som kostar tusenlappen per styck och så finns det strålkastare från Biltema som kostar 3kr och lyser bättre än de dyra. Men det finns en skillna misstänker vi, livslängden.


Kopplingsschemat längre upp beskriver inkoppling av två extraljus (halogen, LED etc.) som har en sammanlagd effekt på 1watt. Funktionen består av att extraljusen tänds i samband med att original helljus aktiveras.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.