måndag 9 juli 2018

Dörrkrans stomme

Vill du kan du nu börja dekorera med annat. När du täckt hela stommen med riset fäster du metalltråden. Vi valde att linda ett enkelt rött band runt om stommen men du kan använda kottar eller vad du nu själv tycker är juligt och fint.


Stor mosskrans - Øcm. Fäst ståltråd runt stommen. Fortsätt sedan binda knippe efter knippe på plats.


Man kan använda olika sorters tunn ståltråd men just den här, som finns i blomsterhandeln, är en myrtentråd. När du kommit runt hela stommen fäster du tråden. En stomme formar man enkelt själv av björkris och ståltråd.


Repa av björkrisbladen först (om du inte var förutseende nog att lägga upp ett litet lager ris redan i våras). En klassisk halmkrans som utgör en perfekt stomme och kan användas för olika dekorationer.


Dörrkrans stomme

Det går också bra med en halmstomme (finns i hobbybutiker). Se till att ha lagom långa skaft. Förbered materialet i högar. En halmstomme är en viktig del av olika DIY-projekt.


Dörrkrans stomme

Carlsson blomstergrossisten i Borås levererar blommor, snittblommor, krukväxter till hela västsverige. Skapa en dörrkrans som ger en välkomnande känsla vid entrén. Här hittar du allt du behöver för att hålla dig på grön kvist och blomma året om.


En vacker dörrkrans får fart på höststämningen. Tillbehören säljer vi även till resten av Sverige. Ta vara på naturens skiftningar när hösten breder ut sig och bind din egen vackra höstkrans. Här kommer ljuvliga kransar att inspireras av.


Köp metallstommen för dörrkransar hos munhea. Krans vita kvistar stor Ø, KÖP. Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on.


Så här binder du en fin dörrkrans till advent. Nästa knippe surrar du fast vid den första. Klä stommen med enkvistar som du fäster med ståltråd. Knyt fast ban rep, snöre o gör en krans att hänga i taket.


Pryd med röda bär, fäst dem med märlor som du böjer till av ståltråd. Lägga på trapp, bord. Stomme till dörrkrans eller hjärta men också i stjärnform av metallstång att klä själv med lingonris, band eller annat fint och hänga i fönstret eller på dörren som dekoration. Stommen till kransen skapas alltid på ett ramverk.


Dörrkrans stomme

Du hittar kransstommar i hobbyaffärer, blomsteraffärer eller hantverksbutiker. Du kan även göra stommen till en höstkrans själv. En dörrkrans i jultider är både tjusig och välkomnande. Det är fint att blanda växter som har olika nyanser av grönt som eucalyptus, echeveria i olika storlekar och grankvistar.


Sv: Göra egen krans för ytterdörren i jul jag har gjort en krans med granris och lingonris! Dörrkransar finns det en uppsjö av idéer på hur man kan dekorera, men det är inte alltid man hittar en stomme som man tycker passar.


Detta är en evigt grön dörrkrans, som säkert ser lika fin ut fram mot vårkanten. Forma en stomme av ståltråd och gör en upphängningsögla.


Har du redan en stomme från en gammal krans kan du återanvända den. Bunta ihop löv på stommen och linda ståltråd runtom. Arbeta dig baklänges, så att du täcker över lövens stjälkar med nästa knippe löv.


Ungefär som man gör en midsommarkrans! Fixa höstfint snabbt med en dörrkrans ! Att göra en höstkrans själv är både roligt, enkelt och billigt - ofta kan du använda material från trädgården eller omgivningen.


Köp dekorationskransar med belysning hos StayHome. Vi skickar din beställning inom 1-dagar. De är vanligtvis gjorda av material som exempelvis frigolit, halm, dekorativa växter eller grenar. Surra fast ett par kvistar vintergrönt i ramen med ståltråd.


Nyp tag i mitten på säckväven och surra ståltråd om snibben så att väven rynkas ihop. Bind fast över de gröna. En gyllene tavelram kan bli en mycket fin stomme för en annorlunda " dörrkrans ".


Fint att hänga på dörren till jul för en mysig och välkomnande känsla.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.