tisdag 19 juni 2018

Infrarött ljus massage

Dagars Gratis Retur. Säkra och snabba betalningar. Unna dig vardagslyx med enkel hemmamassage. Stort utbud av massageprodukter. Alltid öppet köp i dagar.

Vi erbjuder världens bästa varumärken för hela hemmet till rätt pris. Om du startar med värme så blir musklerna varma och är redo att ta emot en djupgående massage. Du själv hinner varva ner en stund i värmen och är mer mottaglig för massagen.


Ta en del av behandlingstiden till värme och resten massage. Kraftfull intensiv massageapparat med infrarött ljus och massagehuvuden. Massage och infraröd värme slappna av kroppen och har en förebyggande effekt.


Detta Massageapparat är perfekt för att lindra värk och smärta som har uppstått genom idrott, dålig hållning eller liknande. Fotmassage med värme.

Flowlife Flowfeet hjälper dig att få igång blodcirkulationen och ser till att du slipper trötta och ömma fötter. Genom en kombination av värme och infraröd ljusterapi minskas svullnader och spänningar i fötterna.


Det finns många olika användningsområden och hälsofördelar med ett infrarött ljus där det inom sjukvården exempelvis ofta används för sin värmande effekt i kuvöser för att hålla värmen på för tidigt födda barn och hos sjukgymnaster för dess goda egenskaper på leder och muskler. Infrarött ljus – vad används det till?


Evenemang och workshops. Den långvågiga infraröda värmen tränger in i organisk substans på ett djupare sätt än till exempel luftvärme av en traditionell bastu. Värmebehandling med infrarött ljus Massage i massagestolen Relax Your Life FitLine - Tyska kvalitetshälsoprodukter, vitaminer, örter.


Vår testvinnare Flowpillow heat är en vidareutveckling av den populära Flowpillow och nytt för denna modell är infrarött ljus. Med infraröd värme blir massagen både skönare och djupare.


En annan funktion som är nytt med Flowpillow är möjligheten för valbara hastigheter. Kombinerad massage- och tensapparat samt muskelstimulator. Boka online, betala på hotellet. Smarta lösningar som gör vardagen enkel och rolig både på kontoret och hemma.


Bli medlem i Club Clas och du får tillbaka 3% i bonuscheckar på allt du handlar. Man blir uppmjukad på djupet samtidigt som det hjälper kroppen att läka.


När du kommer på massage och väljer att lägga till IR-lampan i behandlingen då får du först ligga minuter under lampan.

Då ingår även avslappnande skalp- och fotmassage. Därefter påbörjas massagen. Den värme som finns i Air Foot Massager 121-FM är infrarött ljus och ger inte stark värme. När det infraröda ljuset är påslaget lyser ett gult ljus i botten av fot-massören.


En lampa med infrarött ljus för behandling av muskelvärk och förkylning, utrustad med timer. Intensiv Massage med Infravärme Beurer MG 80. Medicinsk laser som avger infrarött ljus för att reducera smärta, inflammation och främja läkning. Det infraröda ljuset värmer upp vävnaden i kroppen och stimulerar dess egen läkningsprocess genom att öka blodcirkulationen och rensa kroppen från slagg och toxiner.


Kapillärer vidgas av värmen och det förbättrar microcirkulationen. Den förbättrade lymfcirkulationen minskar svullnad och inflamationer.


Massage kan också ha en positivt påverka på blodkärlen. Handmassageutrustning Beurer MG med infrarött ljus till lågt pris.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.