onsdag 20 juni 2018

Mekonomen extraljus

Köp extraljus styckvis eller våra färdiga paket med allt du behöver för installation! E-godkända extraljus och alla typer av ljusbil prisklasser och ljusflöden! Sveriges bästa priser.


Behöver du extraljus till din bil. Hos Mekonomen finns mycket att välja på: Xenonlampor, LED-lampor eller halogenlampor till exempel.

Våra extraljus kommer från ledande varumärken som Bosch och Strands. Alla extraljus led (produkter) LED-extraljusramp, Svart Strands. Slimma mörk och sofistikerad. Linsen sträcker sig från kant till kant med en extremt tunn ram.


Extraljus LED-ramp. På Mekonomen sparas viss data i cookies för att ge dig en bättre upplevelse.


Hos Mekonomen hittar du halogenbelysning till din bil och behöver du hjälp med montering eller installation är du alltid välkommen till en Mekonomenverkstad.

Då är extraljus en trygg investering. Det ökar säkerheten och gör mörkerkörningen mer avslappnad. Just nu kan du få montering och extraljus till paketpris hos Mekonomen.


Smala ljusramper fungerar på de flesta bilar. Så här års är det många som vill utrusta sin bil med extraljus. Ljuskällan är en xenon gasurladdningslampa.


Alpha 2både vidgar och förlänger den normala ljusbilden. Vi visar billiga produkter från ett stort antal webbutiker, samt även auktionsprodukter från Tradera. En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online.


Gratis att använda! Din extraljusbutik på nätet, vi har även färdiga paket redo för installation till bra pris. Med extraljus får du en tryggare mörkerkörning. För varje 1meter längre sikt får du tre sekunder extra att reagera på.


Mekonomen extraljus Här hittar du en enkel och snabb prisjämförelse. Tre sekunder som kan rädda liv.

Nästan hälften av alla trafikolyckor sker vid mörkerkörning – ofta på grund av dålig belysning. Daniel Larsson, affärschef på Mekonomen Luleå, kommer med råd om hur du förbättrar din bils ljus. LED är perfekt för extraljus : du får ett snyggt och kallvitt ljus med en i stort sett obefintlig upptändningstid samtidigt som ljuset är dig troget länge tack vare sin rejäla livslängd. Montering som gör din mörkerkörning trygg och säker.


Vi har extraljus för alla tillfällen! Välkommen till Jula! De högpresterande LED-ljusen från Avelux finns både som traditionellt runda lampor och ramper.


LED extraljus - Stort sortiment med lägsta pris garanti. Båda har den senaste LED-tekniken från Cree och ger ett mycket fylligt och jämt ljus med bra bredd och längd.


LED är betydligt mer vibrationståligt och stöttåligt än både xenon och halogen. Med ett extraljus förlänger du sikten och ökar. Finns i lager Mekonomen. Belysning och extraljus till bilen.


Det är viktigt med bra belysning - oavsett om du kör bil eller arbetar i garaget. Högkvalitativa LED- extraljus. Vi på Prestandabelysning har ett stort urval av LED- extraljus från exklusiva märken. För dig som vill ha det bästa samarbetar vi med märken som Rigid Industries, IPF, Vision X och Lightforce.


Så kan du minska radiostörningar från extraljus. Fordonsblogg om bilar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.