tisdag 19 juni 2018

Digitala skyltar i butik

Vi hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Med digitala skyltar i butik er så blir kommunikationen snabbare, mer effektiv och handelsupplevelsen förhöjs. Det kan vara en del av grunden till Stadiums nya butikskoncept som kallas för Gradum. Det ger Stadium möjligheten attt snabbt och enkelt ha relevanta erbjudanden i butiken och anpassa butiksupplevelsen efter säsongen.


Smarta lösningar och flexibla butiksskyltar! Skyltprogram EasyDisplay är vårt verktyg för butiker att skapa digitala skyltar och skriva ut fasta prisskyltar.


Vi erbjuder även ett stort utbud av digitala skärmar. Från butikskedjor inom olika segment har man sett en försäljningsökning när man har implementerat digital skyltning i butik.


Digital skyltning ligger i tiden. Numera, i och med den nya digitala skylt som jag investerar i, så slipper jag detta. Jag behöver inte åka till butiken och ändra allting: det går att göra från mitt eget hem.


Nu har detta projekt endast några veckor under bältet, men hittills så måste jag säga att allting varit över förväntan. Du bestämmer hur många som ska vara i bildspelet och hur ofta bilden ska ändras.


Oavsett om det är bilder, videor eller texter, är det upp till dig. Dessutom finns det möjlighet att få dem med touch funktion. Möjligheterna är oändliga med digitala skyltar. Konturskurna skyltar.


Digitala skyltar i butik

Fäster bra på vägg, dörr och andra plana ytor. För inom- och utomhusbruk. Lämpar sig bra för hemmet, företaget eller butiken.


Digitala skyltar i butik

Vi har tagit fram mäktiga videoväggar som förhöjer atmosfären i flaggskeppsbutiker. Vi har också utvecklat åtskilliga iPad-baserade surfkiosker och andra interaktiva terminaler.


Bredden i utförda uppdrag är en stor tillgång när vi formar framtidens digitala signage. Touchlösningar: Används både på arbetsplatser, utanför konferenser och i gallerior. Integrera e-handel i fysisk butik: Följ med nya handelstrender och utökad ert utbud.


Eftersom det kan ändras i realtid går det att hålla budskapet ständigt uppdaterat. Vi har allt från mobila digitala prisskyltar till större digitala skyltar, med eller utan touch.


Vi har även batteridrivna skyltar med både Windows- och Linux-klienter. Har du frågor gällande vår mjukvara? Fördelen med digitala skyltar är många: de kan placeras på strategiska platser och innehållet kan uppdateras var du än befinner dig. Det går enkelt att styra och anpassa innehållet på distans för att passa just er publik.


Ni får maximal effekt att sprida ert budskap och möjligheterna är oändliga. Att stå i kö och vänta är ett av de jobbigaste momenten för kunder som besöker en butik.


Digitala skyltar i butik

Och samtidigt som du indirekt ”minskar” kötiderna har du dessutom möjlighet att visa upp nyheter, erbjudanden m. Med våra digitala skärmar för utomhusbruk kan du visa aktuella kampanjer och information dygnet runt – i alla väder. Intresset för digitala skyltar växer i popularitet och kan användas i princip alla branscher så som butiker, restauranger, fastigheter, mäklarfirmor, mässor, entreer, arenor, köpcentrum och gym.


Dessa skyltar ska placeras ut på särskilda delar i butiken där ni har identifierat ett behov av att påminna kunder om att hålla avstånd. Så skapar du en snygg digital skyltning i butik - Holmquistsign. Microbus levererar högkvalitativa LED displays, digitala diodskyltar, i hela Skandinavien. Vänd dig till Microbus för bästa service, kvalitet och erfarenhet.


Med digital skyltning kan du få kunder att tala om kommande tillfällen när de besöker din butik. Och om de har företagets hashtag (som visas på dina digitala skyltar såklart), kan det bli omtalat på sociala medier också, bara genom att dem ser det under några sekunder på din digitala skylt. Eftersom varje verksamhet är unik kan alla såklart inte använda sig av samma sorts skylt. Vissa företag tjänar mest på digital skyltning i butik, andra föredrar belysta skyltar.


Just digitala skärmar som skylt är väldigt användbart inne på köpcentrum. Här syns de tydligt och står ut från mängden av skyltar och entréer.


Att presentera en butik eller affärsverksamhet med en butiksskylt är viktigt och näst intill ett måste. Däremot beror det helt på målgruppen om skylten behöver vara stor och iögonfallande eller om det räcker med en mindre butiksskylt på dörren som presenterar butiken vid namn. EasyDisplay gör det enkelt för vem som helst att skapa och skriva säljande professionella skyltar i butik.


EasyDisplay har tydlig och lätt arbetsprocess anpassad för att användaren ska lära sig programmet på under fem minuter och kunna göra en skylt på under sekunder. Intresset för digital skyltning har ökat i popularitet de senaste åren och kan idag implementeras i princip alla branscher så som butiker, restauranger, fastigheter, mäklarfirmor, mässor, entréer, arenor, köpcentrum och gym.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.